Jan Olde Riekerink: "Galatasaray'da tekrar çalışmak isterim, unutamıyorum"

Bir dönem Galatasaray'da teknik direktör olarak çalışan ve şu anda İskenderun FK'da kulüp CEO'su olan Jan Olde Riekerink özel açıklamalarda bulundu.

Jan Olde Riekerink: "Galatasaray'da tekrar çalışmak isterim, unutamıyorum"

Galatasaray'da 2016-2017 yılları arasında teknik direktör olarak çalışan ve sarı-kırmızılılarda Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazanan Jan Olde Riekerink sezon öncesi sürpriz bir şekilde 3. Lig takımı İskenderun FK'ya transfer oldu ve Güney ekibinde CEO olarak göreve başladı.

Final öncesi konuştu

İskenderun FK'nın bu akşam Ankara'da Iğdır ile oynayacağı 3. Lig Play-Off final maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Hollandalı hoca, turuncu-mavilileri tercih sebebini ve G.Saray günlerini anlattı.

İskenderun'u tercih sebebi?

Radyospor'da Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Jan Olde Riekerink, "Galatasaray'da çalıştığım dönemlerde çok keyif aldım. G.Saray'da kupa kazandığım için çok mutluyum. Afrika'da çalıştığım dönemde başkanımız Hakan Polat bana ulaştı, projesini anlattı. Kısa-orta ve uzun vadedeki projeleri beni etkiledi, bu yüzden İskenderun'u tercih ettim" dedi ve ekledi:

Hedefimiz 2. Lig'e çıkmak

"Takımımızın geleceği için 2. Lig'e çıkmamız çok önemli. 11 yıllık kariyerim boyunca genç oyunculara şans verdim, altyapıda bir sistem oluşturmak zor ama bunu İskenderun'da başaracağız"

"Galatasaray'da tekrar çalışmak isterim"

"Ajax altyapısının, Galatasaray ve Türkiye'deki takımlara göre farkı Türkiye'de bireysellik ön plana çıkıyor. Ajax'ta kolektif bilinç var. Dursun Özbek'e çok teşekkür ederim. Bana Galatasaray'da çalışma imkanı verdi. Galatasaray taraftarının bana yaklaşımından her zaman mutlu oldum. O günleri unutamıyorum. Galatasaray'da tekrar çalışmak isterim. Şu anda hedefim İskenderun'u 2. Lig'e çıkarmak. Türkiye'yle ilgili güzel hislerim var, bunun da en önemli sebebi Galatasaray'da yaşadığım duygular."

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2022, 16:07
YORUM EKLE