Johnny Georgopoulos: "Bu performansı devam ederse takımda tutamazlar, Galatasaray'a gidebilir"

Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos'tan transfer iddiası: Olympiakos forması giyen Marcelo Beşiktaş'a önerildi, James Rodriguez ise yazın Galatasaray'a imza atabilir.

Johnny Georgopoulos: "Bu performansı devam ederse takımda tutamazlar, Galatasaray'a gidebilir"

Uluslararası futbol konusunda uzman olan Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos, Olympiakos'ta beklentilerin altında kalan Brezilyalı sol bek Marcelo'nun Beşiktaş'a önerildiğini söyledi. 

"Marcello'nun Olympiakos'ta kalması mümkün gözükmüyor"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Georgopoulos, ''Marcelo 1 sezonluğun Olympiakos'a geldi. 3.5 milyon Euro maaşı var. Bu yüksek rakama karşın beklentilerin çok altında kaldı. Fiziksel olarak çok yetersiz gözüküyor. 5 maçta sonradn oyuna girdi 121 dakika süre alabildi. Bu hâliyle Olympiakos'ta kalması mümkün gözükmüyor" dedi.

"Marcelo, Beşiktaş'a önerildi"

Georgopoulos, konuşmasına şöyle devam etti: "Kulüp yönetimi onun sözleşmesini Ocak ayında feshetmeyi düşünüyor. Beşiktaş'ın oyuncu arayışı içerisinde olduğunu biliyorum. Marcelo, Beşiktaş'a önerildi; fakat doğru bir transfer olur mu bilmiyorum. Kimse Real Madrid'teki Marcelo'yu beklemesin. Şimdiki Marcelo, eski Marcelo'nun çok uzağında...''

"James Rodriguez harika bir performans sergiledi"

Bir diğer eski Real Madrid'li oyuncu James Rodriguez'in ise tam tersi biçimde harika bir performans sergilediğini belirten Georgopoulos, "James, Olympiakos'a gelirken kendini yeniden ispatlamaya karar vermiş olarak geldi. Şimdi kararı doğrultusunda tutarlı biçimde hareket ediyor. 11 maçta 3 gol attı, 2 gol pası var ve son derbide, AEK Atina'ya karşı harika oynadı."

"James Rodriguez Galatasaray'a gidebilir"

Yunan gazeteci sözlerini şöyle bitirdi:

"Bu performansı devam ederse Olympiakos onu kadrosunda tutamaz. Sözleşmesi Haziran'da bitiyor. Gelecek sezon için Galatasaray ve Avrupa'da yine büyük takımlara gitme olasılığı var."

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2022, 15:04
YORUM EKLE