Jorge Jesus: "Ne söyleyeceksen bana söyle Ali Koç"

Galatasaray'ın 9 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisindeki mağlubiyet sonrası yaşananlar ortaya çıktı.

Jorge Jesus: "Ne söyleyeceksen bana söyle Ali Koç"

Süper Lig'in 27'nci haftasında sonucu merakla beklenen maçta Fenerbahçe, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı dev derbide Beşiktaş'a 4-2 mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerin 10 kişi kalan rakibine karşı aldığı bu şok sonuç camiada büyük yıkım etkisi yarattı.

Fenerbahçe taraftarlarının 'istifa' çağrısında bulunduğu Başkan Ali Koç, dev derbinin ardından soluğu soyunma odasında aldı. Ali Koç'un soyunma odasına inmesinin ardından sinirlerin gerildiği öğrenildi.

KADIKÖY'DE "İSTİFA" TEZAHÜRATLARI

Kadıköy'de Fenerbahçe taraftarları derbi yenilgisinin ardından isyan etti. Beşiktaş'a karşı öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan sarı-lacivertli takıma büyük tepki vardı. Üstelik Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasına rağmen alınan bu olumsuz sonuç tribünleri sinirlendirdi.

Fenerbahçeli taraftarlar bir süre tribünleri terk etmeyerek Ali Koç ve yönetime sert protestolarda bulundu. Futbolcular da soyunma odasına giderken ıslıklandı.

ALİ KOÇ SOYUNMA ODASINA İNDİ

Beşiktaş derbisinde alınan 4-2’lik yenilgi sonrası tribünlerden yönetime istifa sesleri yükselirken sarı-lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç da takıma tepki gösterdi.

10 kişilik rakibinden 4 gol yiyerek büyük hayal kırıklığı yaratan sarı-lacivertli takımın mücadele sonrası soyunma odasına inen başkan Ali Koç’tan ciddi bir tepki geldi.

Oldukça sinirli olduğu belirtilen Ali Koç sarı-lacivertli oyunculara çıkışarak “Ne bu hal? Bu durum kabul edilemez” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

JESUS'TAN ALİ KOÇ'A CEVAP: "NE SÖYLEYECEKSEN BANA SÖYLE"

Başkanın futbolculara yönelik sert eleştirileri karşısında Teknik Direktör Jesus’un da Ali Koç’un bu çıkışına sesssiz kalmadığı bildirildi. Portekizli çalıştırıcının bu duruma tepki göstererek başkanın ne söyleyecekse oyunculara değil kendisine söylemesi gerektiğini dile getirdiği kaydedildi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2023, 15:13
YORUM EKLE