Jorge Jesus'tan Beşiktaş yenilgisi sonrası Galatasaray sözleri

Süper Lig'de 32. haftanın ardından şampiyonluk yarışı kızıştı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki puan farkı 3'e indi.

Jorge Jesus'tan Beşiktaş yenilgisi sonrası Galatasaray sözleri

Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor deplasmanında hata yapmayan Fenerbahçe, zirvedeki rakibi Galatasaray'ın Beşiktaş'a deplasmanda mağlup olması ile şampiyonluk yarışında elini daha güçlü hale getirdi.

Sarı-Kırmızılıların aldığı mağlubiyet sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, oyuncularıyla özel bir görüşme gerçekleştirdi. 

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Beşiktaş’ın 3-1 kazandığı Galatasaray maçını yardımcılarıyla izledi.

"BEKLEDİĞİMİZ GİBİ GALATASARAY KAYIP YAŞADI"

Portekizli teknik adam, zirveyle farkın 3 puana düşmesinin ardından öğrencilerine yaptığı konuşmada, “Beklediğimiz gibi rakibimiz kayıp yaşadı. Tünelin ucunda ışık göründü. Şampiyonluk konusunda size inancım tam” dedi.

"KALAN MAÇLARDA DA KAYIP OLACAKTIR"

Jorge Jesus, dünkü antrenmanda öğrencilerine bir konuşma yapıp, şampiyonluğa olan inancını yineledi. Deneyimli çalıştırıcı, "Kalan haftalarda da kayıplar olacaktır. Bizim tek yapmamız gereken, kazanarak yolumuza devam etmemiz” ifadelerini kullandı.

"ÇİFTE KUPA ALACAĞIZ"

Başarılı teknik adam ayrıca, “Sizlere güvenim tam. Şampiyonluk konusunda son derece iddialıyız. Sakat arkadaşlarımız da aramıza dönmeye başladı ve daha da güçlendik. Benim gibi sizin de şampiyonluğa inandığınızı biliyorum. Sadece ligi değil, Türkiye Kupası’nı da kazanacağız. Sezonu çifte mutlulukla tamamlayarak taraftarların yıllardır süren kupa hasretine son vereceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 17:46
YORUM EKLE