Juan Mata, Manchester United'ı uyardı! "Kurayı ve maçı görünce..."

Galatasaray ve Manchester United'ın eski futbolcusu Juan Mata, Şampiyonlar Ligi'nde bu akşamki maç öncesi açıklamalar yaptı.

Juan Mata, Manchester United'ı uyardı! "Kurayı ve maçı görünce..."

Japonya ekiplerinden Vissel Kobe'de forma giyen Juan Mata, Manchester United - Galatasaray maçı öncesi açıklamalar yaptı.

MATA'DAN MANCHESTER UNITED'A UYARI

Manchester United'ın resmi sitesine konuşan eski Galatasaraylı Juan Mata, karşılaşma hakkındaki duygularını aktardı ve Galatasaray ile ilgili İngiliz devini uyardı.

"KURAYI GÖRÜNCE 'KEŞKE' DEDİM"

Kurayı gördükten sonra çok mutlu olduğunu kaydeden Juan Mata, "Kurayı ve maçı görünce 'keşke orada olup Galatasaray'la Old Trafford'a geri dönme deneyimini yaşayabilseydim' dedim. Ama çok mutlu oldum çünkü Türkiye'deki arkadaşlarıma Old Trafford gibi efsanevi bir statta oynayarak benzersiz bir deneyim yaşayacaklarını söyledim" dedi.

"GALATASARAY'IN HARİKA KADROSU VAR"

Galatasaray'ın hafife alınmaması gerektiğini ve iyi bir takım olduğunu belirten tecrübeli İspanyol, "Harika bir kadroları var. Eğer tek tek incelerseniz bu sezon önemli liglerden çok sayıda önemli futbolcunun oraya gittiğini görürsünüz" ifadelerini kullandı.

"BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR MAÇ"

Japonya'daki saat farkından dolayı zorluk yaşadığını dile getiren Mata, "Umarım bu akşam harika bir maç çıkar. Canlı izleyemezsem sonra izlerim çünkü kariyerimde bu kadar önemli takımların karşı karşıya gelmesi benim için çok özel. Maçı oldukça uzak bir mesafeden izliyor olacağım ama ruhen orada olacağım." şeklinde konuştu.

JUAN MATA'NIN GALATASARAY İSTATİSTİKLERİ

Geride bıraktığımız sezonda Galatasaray forması giyen Juan Mata, Sarı-Kırmızılılarla çıktığı 18 maçta 3 gol, 2 asistlik skor katkısı vermişti.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2023, 00:13
YORUM EKLE