"Juventus ve Arsenal istiyor ama Galatasaray'a gelmek istiyor"

Galatasaray'ın transfer gündemine sürpriz bir isim daha girdi.

"Juventus ve Arsenal istiyor ama Galatasaray'a gelmek istiyor"

Fransa Lig 1 ekiplerinden Strasbourg forması giyen 19 yaşındaki merkez orta saha Habib Diarra menajerler aracılığı ile Galatasaray'a önerildi. 

15 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Strasbourg'dan ayrılmak isteyen genç yıldız adayı için kulübünün 10 milyon Euro + bonuslarla 15 milyon Euro beklentisi var.

İKİ AVRUPA DEVİ DE İSTİYOR

Maliyeti yüksek olan genç yıldız adayıyla Juventus ve Arsenal de ilgileniyor. 21 yaş altı olduğu için Diarra'nın Galatasaray'a transfer olması halinde kontenjandan kadroda yer alabilir.

GALATASARAY'A GELMEYE SICAK BAKIYOR

Strasbourg sonrası çıkış yakalamak isteyen Habib Diarra, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Bu sezon Lig 1'de takımının Monaco'ya 3-0 kaybettiği maçta Diarra 77 dakika sahada kalmıştı.

GEÇEN SEZON PARLADI!

2 sezon önce Strasbourg ile A takım maçlarına çıkmaya başlayan Diarra geçen sezon 30 maçta 3 gol, 3 asistlik performans ortaya koydu. Kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Senegal asıllı Fransız'ın güncel piyasa değeri 10 milyon Euro.

Fransa alt yaş gruplarında 11 kez milli olan genç oyuncu 1 gol atma başarısı gösterdi. Asıl mevkisi 6 numara olan  Diarra merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarında da oynayabiliyor.

Kaynak: Yakup Çınar / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2023, 09:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bülent AKYILAN
Bülent AKYILAN - 9 ay Önce

Bir cimbomlu olarak orta sahaya ve savunmaya en az 1 er direk oynayacak oyuncu lazimken diğer bölgelere oyuncu bakılmasını anlamıyorum. Sen önce bu eksiklerini gider fırsat transferi olursa bakarsın insanı deli ediyorlat