Kadir Çetinçalı: "Anlaşma yakın, Galatasaray'da olacak"

Galatasaray'da transfer görüşmeleri art arda yapılmaya devam ediliyor.

Kadir Çetinçalı: "Anlaşma yakın, Galatasaray'da olacak"

Ajans1905'ten Kadir Çetinçalı, Galatasaray'ın trasnfer gündemine dair bilgiler aktardı.

Çetinçalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"Mert Müldür 7 Milyon Euro, Kaan Ayhan 5 Milyon Euro ancak Galatasaray bu bonservis bedellerini vermeyecek. Ancak Mert Müldür ve Kaan Ayhan defteri kapanmış değil, fiyatlar düşürülürse gündeme gelebilir."

"Galatasaray'da Talisca ile ilgili merak bitmiyor ancak 8 Milyon Euro kazanan bir oyuncu, Galatasaray'ın gündeminde yok ve olmayacak."

"Marcao için Sevilla ve Zenit'in teklifleri var, Galatasaray iki teklifi de kabul etmedi. Zenit'in teklifi daha pozitif ancak Marcao istemiyor. Şu an iki kulüpte teklifi artırmadı. Marcao ile yöneticilerimiz görüntülü konuşma gerçekleştirdi. Marcao 'Teklifler gurur verici ancak kulübüm için uygun şartlar yoksa, Galatasaray'da oynamaktan mutluluk duyuyorum. Devam ederim.' dedi.

"Marcao'nun ayrılığı durumunda Denayer hazır olarak bekliyor. Denayer 2.5 Milyon Euro istiyor, bu talebinde de indirim istenecek. Ancak oyuncu hazır bekliyor."

"William Carvalho yıllık 3 Milyon Euro istiyor. Görüşmeler sürüyor. Galatasaray'da Morgan Sanson 3. tercih konumunda. Amir Hadziahmetovic listede yok. Ndombele için yoğun çaba var listenin en üstünde şartlar zorlanıyor."

"Galatasaray'da Okan Buruk'a yabancı yardımcı ekip düşünülüyor. Tuğberk Tanrıvermiş için Altyapı'da üst düzey görev düşünüyor, teklif verildi ancak hocaya Avrupa'dan da teklifler var."

"Botheim ile anlaşma yakın. Krasnodor ile sözleşmesini fesh etti, hukuki olarak haklı gözüküyor. Ama Krasnodar taraflı bir FIFA riski var bu değerlendiriliyor. Bu riski 20 Milyon Euro ancak Konuyu Galatasaray hukukçuları araştırıyor, en ufak risk bile göz önüne alınacak. Sorun olmadığına kanaat getirilirse Botheim Galatasaray'da olacak."

"Umut Bozok'a Galatasaray'ın ilgisi var, oyuncu beklemede. Umut Bozok transferi tamamen elimizdeki forvetlerin durumuna göre ilerleyecek."

"Okan Buruk net olarak 4 kaliteli stoper istiyor, Marcao giderse Denayer olacak, bir yerli daha olabilir."

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2022, 12:55
YORUM EKLE