Kadir Çetinçalı: "Galatasaray'da çok fantastik bir isim gündemde, büyük heyecan yaratıyor"

Galatasaray'da transferde hareketli ve heyecanlı günler yaşanıyor.

Kadir Çetinçalı: "Galatasaray'da çok fantastik bir isim gündemde, büyük heyecan yaratıyor"

Ajans1905'ten Kadir Çetinçalı, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çetinçalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"GRIEZMANN GÜNDEME GELMEDİ"

"Griezmann ismi Galatasaray'ın gündemine hiç girmedi. Kesinlikle ve kesinlikle görüşme yok. Gravenberch, Fofana, Griezmann'ın Galatasaray transfer gündeminde net olarak yeri yok."

"FOFANA İÇİN BİR KEZ FİYAT SORULDU"

"Youssouf Fofana parlak bir oyuncu, Galatasaray sadece bir kez fiyat sordu ancak ardından gelişme olmadan, konu kesinlikle kapatıldı."

"GRAVENBERCH İÇİN İLERLEME OLMADI"

"Ryan Gravenberch, Galatasaray'ın gündeminde olan bir isimdi, görüşmeler yapıldı ancak ilerleme olmadı, oyuncu düşünmüyor, bonservis vb. istediğimiz gibi gelişmedi. Artık gündemde bulunmuyor."

"YUSUF DEMİR İÇİN MENAJERİ KULÜP ARIYOR"

"Yusuf Demir için menajeri kulüp arıyor, oynayabileceği bir takıma kiralanması planlanıyor, şu an için teklif yok ancak oyuncu kiralanacak."

"YUNUS AKGÜN'ÜN KİRALIK OLARAK VERİLMESİ YAKIN"

"Yunus Akgün'e bir kaç kulüpten teklif geldi, hepsi kiralık, satın alma opsiyonu içeriyor. Yunus Akgün'ün kiralık olarak verilmesi yakın gözüküyor."

"RASHICA, GALATASARAY'A ÇOK YAKIN"

"Galatasaray, Norwich City pazarlığı sürüyor ancak Galatasaray rakamı biraz daha aşağı çekmeye çalışıyor. Rashica'nın transferinin kısa sürede olumlu olarak sonuçlanmasını bekliyorum. Rashica için Norwich, Galatasaray'ın istediği seviyelere çok yakın, Rashica Galatasaray'a çok yakın."

"NDOMBELE VE PAREDES BİRLİKTE OLABİLİR"

"Ndombele ve Paredes görüşmeleri olumlu gidiyor. İki ismin de oluru var, ikisi nasıl aynı anda olur Zaniolo satılırsa."

"FANTASTİK BİR İSİM GÜNDEMDE"

"Zaniolo'ya teklif var, ancak Galatasaray'ın istediği rakamlar yok. Zaniolo satılırsa Paredes, Ndombele isimleri dışında çok fantastik bir isim gündemde. Fantastik diye belirttiğim isim çok büyük heyecan yaratıyor. Zaniolo'ya gelecek teklifler yükselirse Galatasaray oyuncunun satışına sıcak bakıyor. Satış gerçekleşirse sonrası fantastik."

"FRED İÇİN İSTENEN RAKAMLAR İMKANSIZA YAKIN"

"Fred transferi rafa kalkmış durumda, Manchester United istediği rakamlardan inmiyor, istenen rakamlar imkansıza yakın." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2023, 15:52
YORUM EKLE