Kadir Çetinçalı: "Galatasaray öyle bir yerli isimle görüşüyor ki en az Icardi kadar ses getirir"

Galatasaray ve Türk futbolunda önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Kadir Çetinçalı: "Galatasaray öyle bir yerli isimle görüşüyor ki en az Icardi kadar ses getirir"

Ajans1905'ten Kadir Çetinçalı, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çetinçalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"RENATO SANCHES ARAŞTIRILAN YILDIZLARDAN BİRİ"

"Galatasaray'ın önceliği şampiyonluk! Ancak transferler ile ilgili yoğun çalışma var. Renato Sanches ile ilgili uzun süredir Galatasaray araştırma içerisinde. Renato Sanches araştırılan yıldızlardan sadece biri."

"TÜM DETAYLAR ARAŞTIRILIYOR"

"Galatasaray transfer süreçlerini tüm detayları araştırarak sürdürüyor. Renato Sanches'in inişli çıkışlı performansı konusunda soru işaretleri var. Tüm detayları araştırılıyor."

"ICARDI KADAR SES GETİRİR"

"Galatasaray öyle bir yerli isim ile görüşüyor ki en az Icardi kadar ses getirir. Ama önce şampiyonluk."

"ALİ KOÇ ETKİSİ Mİ?"

"Yabancı kuralının devam etmesinin Türk futboluna ne gibi bir katkı sağladığını çıksın TFF bize anlatsın? Bunun ne gibi bir amacı var? Ali Koç etkisi mi?"

"TFF, NEDEN ÇARK ETTİ?"

"TFF, Yabancı kuralını devam ettirerek Türk futbolunu darbe vurmaktadır. TFF bu kararı ile Ali Koç'un istediğini yerine getirmiştir. Süper Lig'de çoğunluk yabancı kuralının kaldırmasını istedi, TFF neden çark etti? Galatasaray'ın şampiyonluğa gitmesi mi etkiledi?" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2023, 15:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 12 ay Önce

Ali Koç Allah bana vermiyor diye isyan ediyor!! Allah meleklerinen birine Ali Koç'a gönderiyor!! Diyor ki, söyle ona o ne istiyor ise vereceğim ama bir şartla! Ona verdiğimin iki katını GS vereceğim demiş!! Ona göre bir karar versin demiş!! Ali Koç düşünmüş taşınmış en sonunda, ey Allah im sen benim bir gözümü al demiş!! Ali Koç böyle biri GS iki gözü gitsin diye uğraşan biri!! Ama kör olan ve kör kalmaya devam eden hep kendisi oluyor olacakta!! Adamın kalbinde GS karşı iyi bir düşüncesi yok!! Onun için perişan!!