Kadir Çetinçalı: "Galatasaray teklif yaptı, olay bonservise takıldı, en maliyetli isim"

Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Listedeki isimlerle görüşmeler devam ediyor.

Kadir Çetinçalı: "Galatasaray teklif yaptı, olay bonservise takıldı, en maliyetli isim"

Ajans1905'te Kadir Çetinçalı, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Çetinçalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"Marcao için Sevilla teklifini 13 Milyon Euro'ya çıkardı, Bonuslar da var ancak Galatasaray'ın beklentisi 13 milyon Euro asla değil."

"Denayer, hazır durumda bekletiliyor ama kapsamlı sağlık kontrolü ve durumunda bir problem çıkmazsa, Marcao'nun gidişi ile gelebilir."

"Cenk Ergün geldi ancak iki gün sonra ikinci Avrupa Seferine çıkıyor"

"Carvalho ve Torreira'nın naz yapmalarının sebebi, Galatasaray'ın Avrupa'da yer almayacak olması. Ancak Galatasaray iki futbolcu içinde kulüplerine teklifi sundu, cevap bekliyor."

"Galatasaray'dan Ndombele hamlesinde olay bonservise takıldı. Galatasaray'ın teklifi 1 yıllık satın opsiyonluk kiralık, problem aşılmaya çalışılıyor. Listedeki en maliyetli isim."

"Aralık ayında sözleşmesi bitecek Solbakken için kulübü 2 Milyon Euro istedi. Galatasaray fiyatı 1 Milyon Euro altına çekmeye çalışıyor."

"Menajerler Nampalys Mendy teklifi yaptı. Galatasaray ön görüşme yaptı ancak fazla istekli değiller. Tiemoué Bakayoko ve Morgan Sanson, Galatasaray'ın listesinde olan isimlerden."

"Onur Bulut ile ilgili Galatasaray'ın net girişimi var, son kararı Okan Buruk verecek. Okan Buruk'un önceliği net olarak 3 orta saha."

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2022, 12:53
YORUM EKLE