"Kafamda sürekli Galatasaray'ın stadını ve taraftarı hayal ettim"

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 19 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak TFF 2. Lig ekibi GMG Kastamonuspor, İstanbul'a geldi

"Kafamda sürekli Galatasaray'ın stadını ve taraftarı hayal ettim"

GMG Kastamonusporlu futbolcular, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

"BU ŞANSI DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Ömer Faruk Yücel heyecanlı olduğunu vurgulayarak, "Sezona geç başladık. Ama sezon başından itibaren Metin hocamız gençlere şans vermeye çalışıyor. Biz de bu şansı değerlendirmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Üzerindeki formanın hakkını vermeye çalıştığını ifade eden 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, şunları söyledi:

"Önümüzde Galatasaray maçı var. O statta ve taraftarın önünde maç oynamak, hayalini kurduğumuz bir şeydi. Çok büyük bir camiayla oynayacağız. İyi hazırlandık. Üç gün önce bir maç oynadık ama iyi dinlendik. Hocamız da gençlere şans vereceğini söyledi. Biz de iyi hazırlandık. Skordan daha çok oynayacağımız oyun, iyi mücadele ve göstereceğimiz özveriyle bütün taraftarlardan alkış toplamak istiyoruz. Galatasaray maçı yaklaştıkça cidden uyuyamıyor ve heyecanlanıyorum. Çünkü milyonlar izleyecek bu maçı. Bu şansın kıymetini bilmek gerekiyor. Umarım güzel ve keyifli bir maç olur."

"SÜREKLİ O STADI VE TARAFTARI HAYAL ETTİM"

Bir diğer orta saha oyuncusu 17 yaşındaki Mustafa Alptekin Çaylı da teknik direktörünün şans vermesi durumunda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını belirterek, "Benim için çok heyecanlı bir maç olacak. Bu yaşımda Galatasaray gibi bir kulübe karşı maç yapmak çok büyük bir şey. Hocamız da şans verirse elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İki hafta önce Trabzon deplasmanında Galatasaray'ın rakip olarak kurada çıktığı zamandan itibaren kafamda sürekli o stadı ve taraftarı hayal ettim. Heyecan ve stres oluyor ama çok güzel bir duygu. Bu yaşımda bunu tecrübe edinecek olmam çok önemli bir şey. Ben de elimden gelenin en iyisini yapacağım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: beIN SPORTS

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2022, 00:37
YORUM EKLE