"Kankası Galatasaray'a geliyor, 115 milyon Euro'luk transfer bombası"

Süper Lig'in 13.haftasında NEF Stadı'nda Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla deviren Galatasaray'da transfer çalışmalarına start verildi. Sarı Kırmızılı yönetimin 115 milyon Euro'ya transfer gerçekleştiren dünyaca ünlü bir yıldızla masaya oturduğu belirtildi.

"Kankası Galatasaray'a geliyor, 115 milyon Euro'luk transfer bombası"

Beşiktaş'ı derbi mücadelesinde 2-1 yenerek zirve yarışındaki kritik virajlardan birini kayıpsız dönen Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını devam ettiriyor. Sarı-kırmızılılar, sezon başında kadrosuna kattığı dünya yıldızlarına yenisini eklemek için girişimlere başladı. Tecrübeli isimle ilk temas kuruldu ve taraftarı heyecanlandıracak adımlar atılmaya başlandı. İşte tüm ayrıntılar...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Dünya Kupası arası öncesindeki son maçına Medipol Başakşehir deplasmanında çıkacak.

Son olarak derbide Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek moral depolayan sarı-kırmızılılar, zirveden uzaklaşmamak adına Başakşehir maçında da 3 puan hedefliyor.

Sezon başında 13 transfer yaparak şampiyonluk iddiasını ortaya koyan Galatasaray, Icardi, Mata, Dries Mertens, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira gibi yıldızları kadrosuna katmıştı.

Beşiktaş derbisinin ardından teknik direktör Okan Buruk devre arasında takıma takviye yapmayı düşünmediklerini söylerken, "Benim en büyük sorunum, Allah böyle güzel sorunlar versin ama kadromuzun genişliği. Haftada bir maç oynuyoruz. Hafta içindeki Türkiye Kupası maçı oynamayan oyuncular için iyi bir motivasyon.

Sezon başında Avrupa oynamamamızın bir şans olabileceğinden bahsediyorduk ama keşke Avrupa oynasaydık. Bu kadar önemli ve değerli kadro Avrupa'da da yer alsaydı ve bütün oyuncularımı daha mutlu bir şekilde içeride tutabilseydin. Şu an için hiçbir mevkiye transfer düşünmüyoruz. Önceliğimiz elimizdeki oyuncuların hepsinin gerçek performansını ortaya çıkarmak." ifadelerini kullanmıştı.

Transferde ana planını yaz dönemi için hazırlayan sarı-kırmızılılar, bir kez daha büyük oynayacak ve yeni bir dünya yıldızını kadrosuna katmaya çalışacak. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar hedefini belirledi...

Galatasaray, Real Madrid'de bir türlü bekleneni veremeyen Eden Hazard'ı sezon sonunda transfer etmek istiyor.

MATA'NIN YERİNE HAZARD OLABİLİR! 

Ancak Hazard'ın devre arasında Real Madrid'den ayrılması durumunda Galatasaray bu kez de kiralamak için devreye girecek.

Real oyuncuyu bir an önce elden çıkarmak isterse Galatasaray'ın tıpkı Icardi transferinde olduğu gibi Hazard'ın yıllık ücretinin bir bölümünü ödeyerek kiralamayı planladığı öğrenildi.

İspanyol basınında Hazard'ı teknik direktör Ancelotti'nin istemediği ve devre arası takımdan ayrılmasının ihtimal dahilinde olduğu belirtildi.

Marca'ya göre Galatasaray şu an resmen masada. AS'ın Real Madrid muhabiri Manu de Juan da Galatasaray'la anılan Hazard'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Juan, "Yaşadığı sakatlık sonrasında takıma adapte olamadı. Real kiralık tekliflerine de sıcak bakıyor" dedi ve transfer için sıcak bir mesaj verdi.

Chelsea'de oynadığı futbolla Avrupa'nın 1 numarası olan 31 yaşındaki Hazard 2019'da 115 milyon euro'ya transfer olmuş fakat Premier Lig'de ortaya koyduğu performansı La Liga'da gösterememişti.

Kaynak: Takvim

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2022, 14:48
YORUM EKLE