Kaya Çilingiroğlu: "Adam kaç yaşına gelmiş, halen Galatasaray'ı sırtlıyor"

Galatasaray'da Adana Demirspor galibiyeti sonrasında gözler Kopenhag maçına çevrildi.

Kaya Çilingiroğlu: "Adam kaç yaşına gelmiş, halen Galatasaray'ı sırtlıyor"

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"MUSLERE, HALA GALATASARAY'I SIRTLIYOR"

"Nani'nin kafa vuruşunu direk dibinden güçlükle çeldi, bir de maçın son anlarında her ne kadar skor 3-1 de olsa çok iyi açıldı ve topu aldı. Al sana 2 tane yüzde 100'lük pozisyon. Adam kaç yaşına gelmiş halen Galatasaray'ı sırtlıyor."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, KÖTÜ HUYLARINI BIRAKMIŞ"

"Özellikle Kerem Aktürkoğlu, geçen sene hakemle çok oynuyordu. Kendini yere bırakıyordu. Şimdi kötü huylarını bırakmış. Daha da olgunlaşmış. İnşallah böyle devam eder. Futbolu da iyi."

"SON MAÇTA BİRAZ İTALYAN FUTBOLU GİBİ OYNAMAK LAZIM"

"Manchester United - Galatasaray maçının son anlarında karşılaşma, Muslera ve Manchester United'lı futbolcular arasında bir düelloya döndü, yine çok net pozisyonlar çıkardı. Diğer taraftan da  Bayern Münih'in kalecisi Manuel Nuer, Kopenhag'a önemli pozisyonlarda 'Dur' dedi. İşte orada şans döndü, 'Galatasaray bu gruptan çıkar' dedim. Son maçta biraz İtalyan futbolu gibi oynamak lazım. Okan hoca, Inter kariyerinden kapmıştır. Oynanan futboldan çok skor önemli."

"SOL BEK OYUNCULARI DAHA DEĞERLİ"

"Dünyada sol bek sıkıntısı var. Maldini, Carlos ve Marcelo'dan sonra bunlardan daha iyisi gelmedi. Galatasaray da sol bek sıkıntısı yaşıyor. Okan hocanın Barış Alper Yılmaz'ı sol beke devşirmesi çok önemli. Bugün sol bek oyuncuları, forvetten daha değerli. Bir bakmışsın Milli Takım'da Barış'ı sol bek, Ferdi'yi sağ bekte görürüz. Çünkü ülkemizde de sol bek çıkmıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2023, 12:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.horuz
S.horuz - 5 ay Önce

Galatasaray Kopenhag maçında orta sahasını geri dörtlü ile birlikte kalabalık tutmalı hızlı geçişlere izin vermemeli hücumu kontra yapmalı yoksa adamların orta sahayı hızlı geçişleri ve kanat hücum ları bize hüsran bir sonuç çıkara bilir