Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'a gelmeden önce 5 maç üst üste seyrettin mi? Neden kariyerini, karakterini araştırmıyorsun?"

Galatasaray'ın yeni transferlerine gün geçtikçe eleştiriler artmaya devam ediyor.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'a gelmeden önce 5 maç üst üste seyrettin mi? Neden kariyerini, karakterini araştırmıyorsun?"

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"FRED'İ NASIL KAÇIRIRSIN?"

"Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz varken 3 tane kanat forvet alacağına bir tane sol bek, bir tane de niye 6 numara almadın, Fred'i nasıl kaçırırsın? Yine sezon başındaki transferlerden Halil Dervişoğlu'nun konsantrasyonu yok, Bakambu zaten iyi golcü değil. Afrika Kupası'na gitti, oynatamıyorsun bile. 2014'ten beri sol bek sıkıntısı var. Alex Telles'ten sonra gelen hiçbirisi olmadı. Rashica, Zaha'dan eksik bir oyuncu değil. Burada transferleri, kadro mühendisliğini yapan Erden Timur'un hesap vermesi gerekiyor. Üstelik paralar da gerçekten çok yüksek. İleride kulübü zora sokabilecek cinsten rakamlar."

"MERTENS, ZEKİ BİR FUTBOLCU"

"Mertens iyi ve zeki futbolcu. Hücumda ribaundları topluyor, iyi paslar atıyor. Hem kendi oynuyor, hem de takım arkadaşlarını oynattırıyor."

"ZAHA'YI 5 MAÇ ÜST ÜSTE SEYRETTİN Mİ?"

"Zaha'yı transfer etmeden önce 5 maç üst üste seyrettin mi? Yok. Bir oyuncuyu alırken neden kariyerini, karakterini araştırmıyorsun? Crystal Palace dediğin takım Premier Lig'de hep son 6 takım arasında yer alıyor. Bu kulübün en iyi oyuncusunu alsan ne olur? Transfer çalımı yapma adına geçen seneki bütün dengeleri bozdun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 00:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 3 ay Önce

Kaya Kaya, sen Pendik faciasından bahsetsene yahu....GS üzerinden prim yapma....faciayı unutturmak istiyorsunuz....varsa yoksa GS...GS kadar başınıza yağmurlar ve dolular yağsın ...

Abidin Yaman
Abidin Yaman - 4 ay Önce

Kaya Bey, çok kurnaz şekilde GS'ın potansiyel başkanına sallayıp onu zayıflatmaya çalışıyorsun.. At terli beyim.. Zaha kötü futbolcu demek.. Bir Trabzonlu olarak bugün sahada yanıtı verdi .. herkes tanık oldu.. :)

Uğur
Uğur - 3 ay Önce

Bu adamın futbol bilgisi ne hiç oynamışmı futbol topunu görmüşmü devletin kanalı bu adamları ekrana çıkarıp yorumculuk yaptırıyor

?.....
?..... - 3 ay Önce

Salla Galatasaray, a yap pirim adam çıktı açık açık açıkladı sen ne arıyorsun ortalığı karıştırmak için salla gitsin ondan sonra ülke futbolu ileri gitmiyor naraları atın el ele verip ülke futbolunu ileri götürmek yerine öküz altıda biza arayıp durun siz sizi yorumcu yapanlara yazıklar olsun