Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'a UEFA'dan ceza gelebilir, büyük tehlike var, sadece birini alacaklardı"

Galatasaray'da kadro planlaması sonrasında ortaya çıkan yüksek ödemelerle ilgili tartışmalar yaşanıyor.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'a UEFA'dan ceza gelebilir, büyük tehlike var, sadece birini alacaklardı"

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray ile ilgili çarpıcı eleştirilerde bulundu.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'A UEFA'DAN CEZA GELEBİLİR"

"Bakın görürsünüz önümüzdeki sene sonunda Galatasaray, rekor zarar açıklayacak. 1 sene sonra Galatasaray'a bu hususta UEFA'dan ceza gelebilir. Büyük tehlike var. Dursun Özbek, bu yüzden aday olmak istemiyor. İlk döneminde de rekor zarar açıklamıştı. Daha sonra Mustafa Cengiz, UEFA'ya karşı 3 yıllık yapılanmayla borçları TL'ye çevirerek bazı şeyleri rayına oturttu. Üstelik 2 şampiyonluk, 2 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazanarak."

"SANA O KADAR PARAYI KİM VERİR?

"Dursun Özbek diyor ki 'Borç yapılandırmasından çıkacağım.' Ben de 'Çıkamazsın' diyorum. Çıkman için daha ucuz para bulman lazım. Nereden bulacaksın? Yapılandırmanın bir şartı var. İçeri giren parayı banka önce yapılandırmadan kesiyor. Hadi çık bakalım. Mevduat faiz yüzde 50 olmuş, sen yüzde 8'le borçlanmışsın, 'Oradan çıkacağım' diyorsun. Sana o kadar parayı kim verir? ABD Devleti o paradan borçlanıyor. Kimi kandırıyorsun?"

"TORREIRA BİLE OYNADIMADI"

"Galatasaray'da maaş dengesi bozuldu. Kopenhag maçında Torreira'ya bakın, o bile iyi oynamadı. Neden? Yedek bekleyen Ndombele daha fazla maaş alıyor. Tete, Zaha ve Ziyech'e ne gerek vardı? Sadece bir tanesini alsaydın. Onun yerine sol bek al. Bak Ocak ayında halen sol bek arıyorsun. Yanlış kadro mühendisliği yaptılar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023, 01:46
YORUM EKLE