Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'ı kurtardı, yatsınlar kalksınlar dua etsinler"

Galatasaray, şampiyonluğa doğru ilerlerken bir yandan da seçim süreci yaşanıyor.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'ı kurtardı, yatsınlar kalksınlar dua etsinler"

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"TÖKEZLEDİĞİN ZAMAN O DEFTERLER AÇILMAYA BAŞLANIR"

"Gaatasaray son iki senede o kadar çok yüksek para harcayıp transfer yaptı ki kimse bunları hesap etmiyor. Yarın bir gün tökezlediğin zaman o defterler açılmaya başlanır. Herkes Dries Mertens, Lucas Torreira, Mauro Icardi transferlerini konuşuyor ama Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Seferovic, Yusuf Demir gibi oyunculara ödenen paralar hiç gündemde yok."

"GALATASARAY'I SACHA BOEY KURTARDI"

"Bana göre Galatasaray'ın ekonomisini şu aşamada Sacha Boey kurtardı. Çok ciddi sıcak paraya ihtiyaçları vardı ve karşılığını buldular. Yatsınlar kalksınlar Sacha Boey'e dua etsinler. Daha önce Didier Drogba ve Wesley Sneijder'leri aldıkları sezon böyle böyle yüksek paralar harcadılar. Daha sonra beklenen hedefler gelmediği için dibe çakıldılar ve bir daha da toparlanamadılar."

"HESABINI KİTABINI İYİ YAPMALILAR"

"Galatasaray yönetiminin hesabını kitabını iyi yapması gerekiyor. Sezon sonunda seçim var. Bazı belirsizlikler de var. Genel Kurul, harcamaların sorgulamasını kalem kalem yapar."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024, 09:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğrucu
Doğrucu - 2 hafta Önce

Kaya efendi , sen taraftarı olduğun klübe baksan , sadece bu devre arası 22 milyon euro havaya savrulan para var , diğer klüplerin muhasebesini bırak da taraftarları yapsın

Mustafa çelik
Mustafa çelik - 2 hafta Önce

Karagümrük fb. Maçı gerçekten hakemlere ayar çekilen bir maç olmuş. Suratına çift tekme yiyen futbolcu kırmızı kart yiyip oyundan atılıyordu pes . Sonrası mı sormayın aldatmaktan atılan KG. Futbolcu bu daha komik.

Kral
Kral - 2 hafta Önce

Aylar önce fenevde fenev dedin ,GALATASARAYA Puan farkı atıp şampiyon ilan ettin,hala kuduruyorsun,BJK kine bak onlardan hesap sor afrika milli takımı oldu elde var sıfır son iki sene sıfır,bir sizin gibiler biliyor ya bu futbolu,bizler hiç avrupa liği ni takip etmiyoruz sanki,efsane milan yıllardır bitik,celsi bitik ,mencıstır bitik,bunlar dünya transfer ediyor hersene,yinede ayaga kalkamıyor,Çekin elinizi ayagınızı ASLANDAN dan,prim etmek etmek isteyen,birilerine bir kitleye şirincik gözükmek isteyen Galatasarayı agzına alıyor,sadece gülüyoruz gülüyoruz gülüyorız sizlere nokta

Yunus Emre
Yunus Emre - 2 hafta Önce

Bu bey rüya aleminde yaşıyor.Avrupadaki büyük kulüplerin bile yaptıkları transferlerde başarısızlıklar olunuyor

Emaktas
Emaktas - 2 hafta Önce

Kaya Bey Galatasaray a yorum yapma hakkını kimden alıyorsun. Biz Galatasaraylı lar. Takımımızın bütün yaptıklarını onayliyorum. İyi veya kötü. Sıkıntısı başkasını ilgilendirmez. Seni okyuyorum ancak olumsuz yazılarını okumak istemiyorum.

İbrahim Yıldırım
İbrahim Yıldırım - 2 hafta Önce

İyi de Kaya kardeş, İcardi, Mertens, Zaha, Ziyech gibi isimler olmasa Avrupa kupalarında iş yapamamış takımı kim seyredip de sağ bekini alır... Bu kaz, tavuk meselesi bilirsin ya

EYUP EKŞİ
EYUP EKŞİ - 2 hafta Önce

iyi güzelde kaya bey GS yin yapmus oldugu tum transferler dahil cevat pirekaziden en sin transerlere kadar tutun GS yanlis dahi olsa elinde kalmadan gene avrupa takimkarina gonderdi ve cokda güzel paralar kazandi hee hapardon kaya hep tatli baklava yiyemezsin arada birde acili yiyecezki yapilan isler dengelensin kaya BIRDE DU BJK NIN HALI NE OLACAK FB YI GECTI HOCA KONUSUNDA HOCALARA ODENEN TAZMINATLAR BAZI YANLIS TRANSFERLER BJK LI OLARAK NE DUSUNUYORSUNUZ BU KUNUDA TUM SPORYORUMCULARINADA SELAMLAR DİLİYORUM