Kaya Çilingiroğlu: "Okan Buruk bile beklemiyordu, Galatasaray'da 3 oyuncunun..."

Galatasaray, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin iki puan farkla önünde liderliğini sürdürüyor.

Kaya Çilingiroğlu: "Okan Buruk bile beklemiyordu, Galatasaray'da 3 oyuncunun..."

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, EN İYİ FUTBOLUNU OYNUYOR"

"Galatasaray, Kasımpaşa maçını kazanır. Gündüz oynanması da bir avantaj. Akşam olunca bırak futbolcuyu insanın kendi performansı düşüyor. Galatasaray, son iki maçı da iyi oynamaya başladı, rakibini domine ediyor, fark yarattılar. Kendi adına en iyi futbolunu oynuyorlar."

"GALATASARAY, RAKİPLERİNİ UMURSAMIYOR"

"Taraftarlar üzüldü ama Avrupa kupalarından elenmeyi takmıyor. Şampiyonluğa inanmışlar, rakiplerini umursamıyorlar. Psikolojik üstünlük tamamen Galatasaray'da."

"OKAN BURUK, BİLE BEKLEMİYORDU"

"Galatasaray, bu kadar hatalı kadro mühendisliğine rağmen iyi bile geldi. Sacha Boey, Kerem Demirbay ve Abdülkerim Barcakcı olmak üzere Galatasaray'da 3 oyuncunun çok ekstra performansları oldu. Okan Buruk bile beklemiyordu. Kanatlarda Rashica'yı tutsalardı, Icardi'nin yerine de iyi bir alternatif bulabilirlerdi. Bir de Torreira'yı dinlendirmek adına bir orta saha gerekli."

"GALATASARAY, DİĞER TAKIMALRA BENZEMEZ"

"Galatasaray, Kasımpaşa'yı yenip Fenerbahçe de Trabzon'da puan kaybederse yarış büyük ölçüde bitebilir. Galatasaray, diğer takımlara benzemez. Kalan 8 haftada 4-5 puanlık farkı kapattırmaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2024, 21:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zafer
Zafer - 2 ay Önce

Okan'ın Kerem sevdası şampiyonluğu kaybettirecek, berbat bir kadro kurmuş.