Kaya Temel: "Bazı sıkıntılar var, mazeret bildirip antrenmana çıkmıyor, Galatasaray'dan büyük ihtimalle ayrılacak"

Galatasaray'ın yıldız oyuncularında Hakim Ziyech ile yolların ayrılması bekleniyor.

Kaya Temel: "Bazı sıkıntılar var, mazeret bildirip antrenmana çıkmıyor, Galatasaray'dan büyük ihtimalle ayrılacak"

Galatasaray'da Hakim Ziyech ile ilgili sıcak gündem yaşanıyor.

Faslı oyuncunun sergilediği davranış ve tutumlar sonrasında yolların ayrılmasının beklendiği belirtiliyor.

Galatasaray muhabiri Kaya Temel, Youtube kanalında Ziyech gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Temel'in açıklamaları şu şekilde:

"BAZI SIKINTILARIN OLDUĞU DOĞRU"

"Ziyech ile alakalı bazı sıkıntılar olduğu doğru. Ligdeki derbiden önce de bazı sıkıntılar oldu. Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe maçı öncesinde Hakim Ziyech, zaten bir tane antrenmana çıkmamıştı ama maça ilk 11'de başladı. Bu ilk değil. Kopenhag maçı öncesinde de bir antrenmana çıkmamıştı ama kadroda yer alıp sonradan oyuna girmişti. Antrenmana çıkmadığı zamanlar hep mazaret bildirmişti."

"GERÇEKTEN AĞRISI VARDI AMA İSTESEYDİ GİDERDİ"

"Süper Kupa Finali öncesinde ise Ziyech'in gerçekten ağrısı vardı ama isteseydi Icardi gibi böyle bir kupa söz konusuysa her oyuncu oynamak ister. Her şeye rağmen Ziyech'in Suudi Arabistan'a gitmesi gerekiyordu. Oyuncunun arka adalesinde bir ağrı hissetiğini söylemiştim."

"KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR"

"Farklı durumlar da var. Menajerinin Arap kulüpleriyle görüşmesinin olacağını söylemiştim. Devre arasında Ziyech kadroda düşünülmüyor. Büyük ihtimalle yollar ayrılacak. Menajeri, şu an kulüp arıyor. Menajeri, maç gününden önce Suudi Arabistan'a gitti. Çok iyi bir teklif gelirse Galatasaray, Ziyech'in bonservisi alarak satışını gerçekleştirecek ve kasasına ciddi bir para koymayı düşünüyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2023, 17:46
YORUM EKLE