Kaya Temel: "Galatasaray, 10 numaraya transfer etmek için Afrika Kupası'nda izliyor"

Galatasaray'da iç ve dış transferde hareketli günlerin yaşandığı dönem başladı.

Kaya Temel: "Galatasaray, 10 numaraya transfer etmek için Afrika Kupası'nda izliyor"

Galatasaray muhabiri Kaya Temel, Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Temel'in açıklamaları şu şekilde:

"ANGELINO ARTIK GALATASARAY'DA YOK DİYEBİLİRİZ"

"Angelino'nun Torino'ya net bir şekidle ilgisi var. Marsilya da buna eklendi. Fransa'ya gitme ihtiamli yüksek. Galatasaray'da zaten kadro dışı gibi bir şey oldu. Angelino artık Galatasaray'da yok diyebiliriz. Önümüzdeki hafta ayrılıklar gerçekleşecek."

"NELSSON, MİLAN İLE GÖRÜŞÜYORUZ

"Nelsson, Milan ile görüşme halinde. Nelsson anlaşırsa Milan, Galatasaray'a resmi teklif yapacak. Nelsson'la da yollar ayrılabilir. Nelsson, Milan'ın yolunu tutacak gibi gözüküyor."

"KAZIMCAN KARATAŞ YURT DIŞINA GİDECEK"

"Kazımcan Karataş'ın menajeri yurt dışından kulüplerle görüşüyor. Net bir kulüp yok. Kiralık olarak gitmesi bekleniyor."

"RIDVAN YILMAZ İÇİN RAKAMLAR YÜKSEK"

"Rıdvan Yılmaz'ın bonservisi konusunda şu anda rakamlar çok yüksek. Eğer istenilen seviyeye gelmezse Galatasaray'ın Bradley Locko'yu transfer etme düşüncesi var. 7-8 milyon Euro'luk bir rakam konuşuluyordu."

"AMINE HARIT, GALATASARAY'A ÖNERİLECEK"

"10 numara bölgesi için Kamada ve Pasalic'e ilgi var ama rakamlardan dolayı gerçekten zor transferler. Galatasaray, Afrika Kupası'nda forma giyen 10 nuamra ve sol bekleri de izliyor. Fas Milli Takımı forması giyen Hakim Ziyech'in takım arkadaşı 10 numara Amine Harit, bunlardan biri. Geçtiğimiz sezonlarda da Galatasaray ile ismi anılmıştı. Menajeri, Harit'i Galatasaray'a önerecek. Sezon başında bonservisiyle Marsilya'ya gitmişti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2024, 22:45
YORUM EKLE