Kemal Aslan: "'Ben niye oynamıyorum?' diyemiyordur, ortada örnek var, rekora koşuyor"

Galatasaray, Süper Lig'in 19. haftasında Nef Stadyumu'nda Hatayspor'u 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Kemal Aslan: "'Ben niye oynamıyorum?' diyemiyordur, ortada örnek var, rekora koşuyor"

TRT Spor yorumcusu Kemal Aslan, Galatasaray - Hatayspor maçını yorumladı.

GOMIS TÜM TAKIMA ÖRNEK"

"Galatasaray'a Muslera ve Gomis üzerinden bakmak lazım. Gomis'in ortaya koyduğu performans ve karakter takım arkadaşlarına örnek oluyor. Fenerbahçe maçında dakika almadı Oraya gelirken Gomis taşıdı takımı. Tabii ki Boey, Kerem, Mertens bunların da katkısı var. Gomis Galatasaray iyi oynarken de kötü oynarken de süre alıyor. Gomis gibi birisi kenarda böyle duruyorsa, teknik direktörün eli güçlenir. Takımın diğer kalanı da ben niye oynamıyorum diyemiyordur çünkü ortada örnek var"

"OKAN HOCANIN DOKUNUŞLARI"

"Gomis bir maçtan sonra ben buraya yedek kalmaya gelmedim dedi ve formayı aldı. Bu tür oyuncular Dünya Kupası öncesi Galatasaray'ı konuşurken savunma oturmadı diyorduk Muslera taşıyordu o düzeldi. Gelinen noktada Okan hocanın dokunuşları çok önemli"

"EN ÇOK GOL YENEN YERDE ARTIK DUBOIS VAR"

"Dubois sağ bek olmasına rağmen soldan ortayı sol ayağıyla açtı. Bek oynamayı bildiği için farklı bölgede de aynısını yapabiliyor bu çok kıymetlidir. En çok gol yenen bölge Galatasaray'ın soluydu, o da çözülmüş oldu"

"KALİTE VE RİTİM BİRLEŞTİ"

"İlk yarıyı izliyoruz, iki takım da gol atabilir. El Kaabi'nin pozisyonları var, Galatasaray'ın pozisyonları var. İlk yarıda Mata, Icardi görünmüyor diyorsunuz, Mata 1,5 dakikada golünü attı. Kalite ve ritim birleşti Galatasaray'da"

"OKAN HOCA REKOARLARI KIRMAK İSTİYOR"

"Okan hoca rekora koşuyor. 8'de 8 yaptı. Okan hoca kendisi de rekorları yakalamak istiyor bu oyunla. Giresun maçı öncesi Fenerbahçe plan yapıyordu, rakiplerine fark yapmayı düşünürken işte nerelere gelindi. Dünya Kupası arasını en iyi değerlendiren takım Galatasaray oldu"

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2023, 11:48
YORUM EKLE