Kemal Aslan: "Okan hoca kendisine kızacaktır, müthiş oynadı"

Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Kemal Aslan: "Okan hoca kendisine kızacaktır, müthiş oynadı"

TRT Spor yorumcusu Kemal Aslan, Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumladı.

Aslan'ın açıklamaları şu şekilde:

"TAKTİK SAVAŞINI OKAN HOCA KAZANDI"

"Galatasaray'da performansı yüksek oyuncu sayısı yüksekti. Taktik savaşını Okan hoca kazandı, tebrik etmek lazım. Risk aldı, Fenerbahçe'ye karşı Galatasaray'ın alışık olduğumuz oyunundan farklı bir oyunla farklı kazandılar"

"ARTIK RAKİPLER FENERBAHÇE'Yİ BİLİYOR"

"Dünya Kupası'ndan sonra Fenerbahçe'nin performansını konuşmuştuk, Fenerbahçe'nin sistemi artık açık vermeye başladı. Rakipler de oyununu ezberledi artık. Rakipleri sürprize iten bir oyun oynaması gerekiyor Fenerbahçe'nin. Nasıl sahaya çıkacağını bilmiyordu rakipler ama artık tam tersi oldu. Fenerbahçe'nin ne oynayacağı biliniyor artık."

"ŞAMPİYON OLACAKSA OYUN DEĞİŞMELİ"

"Jesus Beşiktaş, Trabzon maçlarını bu şekilde oynuyor. Eğer şampiyon olacaksa Fenerbahçe bu oyununu değiştirmeli. Önemi yüksek, taktiksel özelliklerin ön plana çıktığı maçlarda zorlanıyor Fenerbahçe"

"FENERBAHÇE'NİN NET POZİSYONU YOK"

"Muslera ve Altay performanslarını önemsiyorum. Icardi yok Arjantin'de, yok sakat vs. dediler. Adam çıktı, golünü attı. Fenerbahçe'nin atakları ve pozisyonları var ama net pozisyonu yok."

"TAM ZAMANI, 3 TRANSFER LAZIM"

"İkinci yarı oyuncu değişikliği ile başladı ama yine Lincoln. Lincoln ve Gustavo hocanın öncelikleri olmuş durumda. Transfer başlarken inanılmaz doğru bir zaman bu. Bir stoper, yedek kaleci, pivot santrafor. Yedek Altay'ı zorlayacak, gerekirse de birinci kaleci olacak gelen adam"

"BERKAN, BARIŞ, KEREM MÜTHİŞTİ"

"Galatasaray'ın performansına gölge düşürmek istemiyorum. Okan hoca kendisine kızacaktır, Berkan'ı kazandı çünkü. Müthiş oynadı. Barış Alper Yılmaz müthiş oynuyor. Kerem aynı şekilde. Galatasaray dersini iyi çalışmış, haklı bir galibiyet aldılar"

"İRFAN CAN ORADA ATILMAYACAKSIN"

"61 ve 73 kırılma anı olabilir. 81'de İrfan Can atılmayacak. 10 dakika da uzatma var, belki de 2 gol atabilirsiniz. Geri dönebilirdi Fenerbahçe, bunlar futbolda var. Reaksiyon gücünü kaybediyor böyle olunca."

"4 PUAN FARK ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL"

"Liderle 4 puan oldu Fenerbahçe'nin arası. 17 hafta oynanmış. Bu fark çok fazla önemli değil. Çok şey de kaybedebilirsiniz bu yenilgiyle."

"KÜÇÜK DETAYLAR ARTIK GÖRÜLECEK"

"Hocanın, oyuncuların performansları konuşulacaktır. Kazandığınız için görülmeyen küçük detaylar bundan sonra görülecektir. Bizim kamuoyumuz skor odaklı çünkü"

"NEDEN DEĞİŞİKLİKLERİ YAPMIYORSUN?"

"Galatasaray devre arasına handikaplı girdi. 4 tane sarı kartla girdi. Rakibinde 4 sarı kartlı var, neden değişiklikleri yapmıyorsun. Galatasaray'ı bu zamana kadar taşıyan Gomis 1 dakika bile almadı çünkü oyun tarzı farklı olduğu için"

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2023, 20:57
YORUM EKLE