Kerem Aktürkoğlu: "Yanlış anlaşıldıysa herkesten özür dilerim"

Galatasaray, Süper Lig’in 33. Haftasında Nef Stadyumu’nda Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup etti. Kerem Aktürkoğlu, açıklamalar yaptı.

Kerem Aktürkoğlu: "Yanlış anlaşıldıysa herkesten özür dilerim"

Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçının ardından Kerem Aktürkoğlu, beIN SPORTS’a açıklamalarda bulundu.

TORRENT İLE TARTIŞTI MI?

Kerem Aktürkoğlu, oyundan alındıktan sonra Domenec Torrent'e tepki gösterdiği şeklinde yorumlanan görüntülerle ilgili konuştu.

Aktürkoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

-YANLIŞ ANLAŞILDIYSA ÖZÜR DİLERİM-

"Geçen hafta Fenerbahçe maçına da tam iyileşmeden çıktım, bu maç da aynı şekilde. Hocama '70 dakika oynayabilirim' demiştim, son şutu çekmemem gerekiyordu. Hocam da orada 'Ayağın iyi mi?' diye sordu. Yanlış anlaşıldıysa herkesten özür dilerim. İlişkimiz çok iyi"

-BENİ MUTLU EDİYOR-

"Bu sene beklediğimin üstünde sorumluluk aldığımı düşünüyorum. Bu beni mutlu ediyor. Her maça bu sorumluluk ve özgüvenle çıkmak beni daha da motive ediyor.  Bu sene istediğimiz pozisyonda değiliz. Onun verdiği baskı üzerimizde var. Bazen takıma çok yardımcı oluyorum, bazen olmuyor." ifadelerini kullandı.

NELSSON: "Orada olmasaydım, geriye düşecektik"

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson ise GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

İlk yarının sonunda çizgiden çıkardığı kritik pozisyon hakkında konuşan Danimarkalı stoper, "Maç için çok önemli bir andı. Skor 0-0'dı. Orada olmasaydım, geriye düşecektik. Defans oyuncusu olarak böyle pozisyonlarda hazır olmanız gerekiyor. Forvet oyuncusunun kaleye vuracağını düşündüm. Nando da biraz öndeydi. O durumda bir refleks göstererek çıkardım. Önemli bir pozisyondu." diye konuştu.

Galatasaray taraftarına ayrı bir parantez açan Nelsson, "Bu sene Süper Lig'de kötü bir sezon geçirdik. Hem beni hem de takımı her zaman desteklediler. Taraftarlarımız bizim için çok önemli. Böyle bir taraftara sahip olduğumuz için kendimizi şanslı hissediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2022, 19:30
YORUM EKLE