"Kimse Galatasaray'da bu kadarını beklemiyordu, yerine 20.5 milyon Euro'luk isim gelebilir"

Galatasaray, Fernando Muslera'nın sözleşmesinin bitmesiyle birlikte yeni kaleci transfer etmeyi planlıyor.

"Kimse Galatasaray'da bu kadarını beklemiyordu, yerine 20.5 milyon Euro'luk isim gelebilir"

Galatasaray’da kaptan Fernando Muslera’nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 37 yaşındaki Uruguaylı kaptanın boşluğunu doldurmaya en yakın isim Atalanta'nın 29 yaşındaki Arjantinli file bekçisi Juan Musso.

KİMSE BU KADARINI BEKLEMEMİŞTİ

Fernando Muslera, Ağustos 2011'de İtalya Serie A ekibi Lazio'dan Galatasaray'a 6 milyon 750 bin Euro bonservis bedeliyle transfer olduğunda, kimse bu kadarını beklemiyordu.

EN ÇOK KUPA KAZANAN YABANCI OYUNCU

Türk futbol tarihine en çok kupa kazanan yabancı olarak geçen Uruguaylı file bekçisi, hala sarı kırmızılı kaleyi koruyor ve takım kaptanlığını yapıyor.

VEDA EDİLEBİLİR

Ancak 37 yaşındaki Muslera’nın kontratı sezon sonunda bitiyor. Cimbom da kulübün Uruguaylı efsanesine veda etmeye hazırlanıyor.

JUAN MUSSO GÜNDEMİ

Kontratı yenilenmeyecek Muslera'ya veda hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılılar, boşluğunu dolduracak isim arayışlarını da sürdürüyor. transferde bir adım öne çıkan kaleci Juan Musso.

5-6 YILLIK YATIRIM

Atalanta'nın kalesini koruyan 29 yaşındaki Arjantinli eldivenin en az 5-6 yıl Galatasaray'ın 1 numarası olması planlanıyor. 

20.5 MİLYON EURO TRANSFER OLMUŞTU

Ülkesinin köklü kulüplerinden Racing'de yetişen Musso, 2018'de Udinese'ye 4 milyon, 2021'de de Atalanta'ya 20.5 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

Kaynak: Sözcü

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2023, 02:29
YORUM EKLE