Kutlu Akpınar: "Okan Buruk mutlaka istiyor, Galatasaray 7 milyon Euro'ya transfer etmek istiyor"

Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Kutlu Akpınar: "Okan Buruk mutlaka istiyor, Galatasaray 7 milyon Euro'ya transfer etmek istiyor"

Galatasaray muhabiri Kutlu Akpınar, Tivibu Spor yayınında sarı kırmızılıların transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Akpınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY 'KAL' DERSE ZANIOLO KALACAK"

"Galatasaray, Zaniolo konusunda çok net. Milli Takıma yeniden seçildi. İtalyan futbolunun parlak futbolcularından bir tanesi. Resmi olmasa da Galatasaray'a teklif edilen rakam 25 milyon Euro bandında ama bu da bonus ve taksitli bir şekilde. Galatasaray da 35 milyon Euro'yu işaret ediyor. İtalya'dan iki teklif var, bunlardan biri de Juventus. Okan hoca, yeni sezonda istiyor. Zaniolo da mutlu ve kalmak istiyor. Galatasaray 'Kal' derse Zaniolo, burada forma giyecek. Hem Avrupa'da hem de direkt 11'de oynayacak. İtalya Milli Takımı için de bu önemli. Ancak kulüp kaynak yaratmak istiyorsa Nelsson ve Boey'in yanında Zaniolo'yu da gönderebilir."

"OKAN HOCA, PAREDES'İ MUTLAKA İSTİYOR"

"Paredes, PSG'den ayrılacak. Yıllık kazancı vergilerle 9.5 milyon Euro. PSG onu kadrosunda düşünmüyor, Galatasaray en ciddi talip. Okan hocanın mutlak istediği bir oyuncu ve ana plan da yer alacak, Torreira ile birlitke oynayacak oyuncu. Problem PSG değil, Paredes'in yıllık ücreti, vergiler çıkınca 7 milyon Euro kazanıyor. Eğer indirime giderse Galatasaray transferi yapmayı istiyor."

"GALATASARAY,  ANGELINO'YU 7-7.5 MİLYON EURO'YA BİTİRMEK İSTİYOR"

"Angelino'ya İspanya ve İtalya'dan talipler var. Maliyeti yüksek ancak Okan hoca, hücum gücü yüksek olduğu için bu yönde tercihte bulunmak istiyor. Galatasaray'ın planı 7-7.5 milyon Euro'ya bitirebilmek. Angelino olmazsa, Alex Sandro'ya yoğunlaşılacak."

"GALATASARAY'IN OZAN KABAK İÇİN TEKLİFİ YOK"

"Ozan Kabak ismi medyada yer alıyor. Ancak Galatasaray'ın ne teklifi ne de düşücnesi var. Hoffenheim'ında da yolları ayırma düşüncesi yok. Kulübü 7 milyon Euro'luk yatırım yaptı. Ana planda yer alan bir oyuncu. Transfer olursa da kulübünün beklentisi 15-20 milyon Euro. Ozan için de Türkiye'ye dönmesi çok mantıklı olmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2023, 09:34
YORUM EKLE