Levent Tüzemen: "Ajax'a gitmek istediğini duydum, Galatasaray'dan gidişi fazla bir eksiklik yaratmaz"

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesi hareketli günler yaşanıyor.

Levent Tüzemen: "Ajax'a gitmek istediğini duydum, Galatasaray'dan gidişi fazla bir eksiklik yaratmaz"

Galatasaraylı gazeteci Levent Tüzemen, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"SAMSUN YA DA AZERBAYCAN'DA OYNANASIN"

Ligin ikinci yarısında şampiyonluk yarışı son sürat devam edecek. İki takımın da Süper Kupa'yı bu süreçte oynamak isteyeceklerini düşünmüyorum. TFF'nin de takvimde boşluk bulması zor gibi görünüyor. Eğer Süper Kupa oynanacaksa benim iki önerim var. Türkiye'de Samsun şehri olmalı. Ya da özgürce hareket edeceğimiz, bir millet iki devlet dediğimiz Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitmeliyiz.

"HOCALAR, 'OH BE İYİ Kİ OYNANMADI' DEMİŞTİR"

Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcular Süper Kupa finalinin oynanmamasından asla olumsuz etkilenmemişlerdir. Çünkü çoğunun kafası, bir an önce tatile çıkmak yönündeydi. Zaten Galatasaray'da Icardi ve Mertens alelacele tatile gittiler. Kerem Aktürkoğlu da nefes almakta zorluk çektiği burnundan ameliyat oldu. Fenerbahçeli futbolcuların da İstanbul'a iner inmez, bavullarını alarak tatile çıktıklarını gördük. İki teknik adam İsmail Kartal ve Okan Buruk da Süper Kupa'ya kafaca iyi hazırlanmışlardı. Çünkü kupanın en büyük özelliği, mutlaka bir galip gelecek takım olmasıydı. Maçın oynanmaması, hocalar adına 'oh be iyi ki oynanmadı' anlayışında olmamıştır.

"ÖN GÖRÜŞMELER YAPILDIĞINI BİLİYORUM"

Galatasaray bir sol bek, bir orta saha bir de hızlı kanat oyuncusu almayı planlıyor. Bunun için ön görüşmelerin yapıldığını biliyorum. Pazarlıklar sürüyor. Angelino gitti, Ndombele de yolcu… Fenerbahçe'nin mutlaka bir defans oyuncusuna ihtiyacı var. Çünkü Djiku savunmada tek kalıyor, partneri yok. Becao'nun dönüşü uzun sürecek gibi duruyor. Sarı-lacivertli takımın diğer bölgelerinde fazlasıyla oyuncu var. Hepsinden de verim aldı. Tek soru işareti, Batshuayi gidecek mi kalacak mı? Çünkü Belçikalı oyuncu oynamadığı için mutlu olmadığını söylüyor.

"AJAX'A GİTMEK İSTEDİĞİNİ DUYDUM"

Hakim Ziyech marka bir oyuncu ama zihinsel olarak başarılara ve kupalara doymuş, Ajax'a gitmek istediğini duydum. Gidişi fazla bir eksiklik yaratmaz. Çünkü istikrarlı bir oyun yapısı yok. Sadece top ayağına geldiğinde oynuyor. İz bıraktığı tek maç, Fenerbahçe derbisiydi. Çünkü önde iyi savunma yaparak ve doğru pozisyon alarak Ferdi'nin hücuma çıkmasına izin vermedi. Gerçek şu, bir oyuncu huzursuzsa ve mutlu değilse kalması için ısrar etmemek gerekir.

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2024, 22:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin mert
Metin mert - 4 ay Önce

Arabistan dan ne zaman döndün

Alp Vural
Alp Vural - 4 ay Önce

United maçını falan saymıyor,adamın zeka seviyesi bambaşka bi boyutta.Evet istikrarlı değil elle tutulur bizi kurtardığı,takımı sıraladığı maç sahısı çok çok az ama fener maçı falan dersek yanılırız eğer avrupa liginde bi başarı sergilersek bunun sebeplerinden biri Hakimdir hakkını yemeyelim adamın.