Levent Tüzemen: "Ali Koç istedi, Galatasaray kabul etti, kendisini yalanladı"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kıyasıya rekabet ettiği sezonda olaylar bitmek bilmiyor.

Levent Tüzemen: "Ali Koç istedi, Galatasaray kabul etti, kendisini yalanladı"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ İSTEDİ, GALATASARAY KABUL ETTİ"

"Bazıları TFF'nin aldığı kararı eleştirmiş. 'Galatasaray'ın lig maçı neden 2 Nisan'da, Avrupa maçına çıkacak Fenerbahçe ise neden 3 Nisan'da oynuyor?' diye. Çünkü Ali Koç istedi, Galatasaray da kabul etti. 2 Nisan'da ligden çekilme adına Genel Kurul yapacaklar. Geçtiğimiz günlerde iki kulüp böyle bir karar almışlar."

"BAŞKA KILIF ARAMASINLAR"

"Bir eleştiri konusu da Galatasaraylı olduğu için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi... Diğer TFF Başkanları hangi takımlıydı? Fenerbahçeli Nihat Özdemir 3 yıl, Beşiktaşlı Yıldırım Demirören ise o koltukta 7 yıl oturdu. Fenerbahçe, sadece 1 kez şampiyon oldu. Başarısızlıklarına artık başka kılıf aramasınlar."

"ALİ KOÇ, KENDİSİNİ YALANLADI"

"Ali Koç, ilk döneminde şöyle demeç kullanmıştı, 'Bu işleri düzeltmeye geldim, nefret dilini bırakacağız.' demişti. Hatta Trabzon'a gittiği maçta sayın Ahmet Ağaoğlu ve Seyrantepe'de rahmetli Mustafa Cengiz ile boy boy pozlar vermişti. Şimdi ne oldu? Kendisini yalanladı. Konuştuklarıyla yaptıkları tutmadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 05:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
FİKRET ALTINORDU
FİKRET ALTINORDU - 1 ay Önce

levent tüzemen. star tv selçuk yulanın röpartajını bul ali koç için güzel cevap olur