Levent Tüzemen: "Bükemediğin eli öpeceksin, Fenerbahçe transfer edemeyince..."

Galatasaray'da Dursun Özbek ve yönetimi tarihi hamleler yapmaya devam ediyor.

Levent Tüzemen: "Bükemediğin eli öpeceksin, Fenerbahçe transfer edemeyince..."

Galatasaraylı yorumcu Levent Tüzemen, A Spor yayınında gündeme dair yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY CAMİASININ DURSUN ÖZBEK'E BİR ÖZÜR BORCU VAR"

"Galatasaray camiasının başkan Dursun Özbek'e bir özür borcu var. Geçmişte apar topar iktidardan indirilmeseydi Galatasaray zaman kaybı yaşamayacak, başlanan projeler bugün hayata geçmiş olacaktı. Özbek'in Duygun Yarsuvat yönetiminde yaşadığı şampiyonluktan sonraki başkanlığında kurduğu kadro iki yıl üst üste şampiyon olurken aldığı oyuncuların hepsi Galatasaray'a gelir olarak döndü."

"ERDEN TİMUR'A ASLA ENGEL OLMADI"

"Her dibe vuruşun parlak bir yükselişi olur. Dibe vurmuş Galatasaray'ı, Özbek ve yönetimi zirveye taşıdı. Kurulan kadro, şampiyonluk yaşarken taraftar da mutluluğun doruğuna ulaştı. Başta Icardi olmak üzere transferler ciddi katkı sağladı. Özbek, mütevazı ve egosuz başkan olduğunu gösterirken Erden Timur'un transfer lideri olarak hareket etmesine asla engel olmadı. Çünkü asıl menfaat Galatasaray üzerineydi."

"EGOSU YOK, KOMPLEKSİ YOK"

"Dursun başkanın egosu yok, kompleksi yok. Herkese görevini verdi çatır çatır çalışıyorlar. Erden Timur'un ön plana çıkmasına izin verdi, başka kulüplerde Erden Timur'lar var mı? Bak adam ne transfer yaptı. Bazı liderler böyledir."

"BÜKEMEDİĞİN ELİ ÖPECEKSİN"

"Gürcan Bilgiç falan, Galatasaray kadrosu hakkında 'Galatasaray kadrosundaki büyük isimler küskünlük yaratır' falan demiş. Sen kaptanlığı Altay Bayındır'dan aldın Dzeko'ya verdin? Mert Hakan Yandaş, falan alınmaz mı? Galatasaray'ın kaptanı belli. Böyle algı operasyonları olmaz! Bükemediğin eli öpeceksin. Uzanamadığın ciğere murdar demeyeceksin."

"BÖYLE ALGI OPERASYONLARINA GEREK YOK"

"Bir aydır Zaha - Fenerbahçe haberleri okuduk ya. 'Bizim paramız çok, Zaha'yı aldık' falan, ne oldu? Ama sonrasında alamayınca 'Sakatlığı var'. Böyle algı operasyonlarına gerek yok. Sonra Galatasaray sosyal medyasından şikayet ediyorsunuz."

"GALATASARAY, TÜRKİYE'NİN AVRUPA'YA AÇILAN EN GÜÇLÜ PENCERESİ"

"Galatasaraylı oyuncular ve yöneticiler de yeni sezon için tüm konsantrasyonu sadece lige değil Avrupa'ya verecekler. Türkiye'nin Avrupa'ya açılan en güçlü penceresi Galatasaray, Devler Ligi'ne katılıp hafızasını tekrarlayacaktır. Bunu yapacak güçte kadro kuruldu. Taraftar da futbolcuları sevgiyle hazırlayacak, destekle kucaklayacak."

"YENİ YILDIZLARIN GALATASARAY GELMESİ KOLAYLAŞACAKTIR"

"Taraftarların katıldığı imza töreni, Galatasaray camiasının büyüklüğünü gösteriyor. Her oyuncu törenden pozitif etkilenecek. Bu şölen tüm dünyada gündeme geldiği gibi yeni yıldızların Galatasaray'a gelmelerini de kolaylaştıracaktır." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2023, 00:27
YORUM EKLE