Levent Tüzemen: "Fenerbahçe maçında böyle oynamadı, beni şaşırttı"

Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında Nef Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı.

Levent Tüzemen: "Fenerbahçe maçında böyle oynamadı, beni şaşırttı"

Sabah gazetesi spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray - Fatih Karagümrük maçını değerlendirdi.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"Bu puan, şampiyonluk yolunda inşallah kıymetli olur"

Boey'in attığı beraberlik golü G.Saray'a belki 1 puan kazandırdı. Bu puan, şampiyonluk yolunda inşallah kıymetli olur.

"Fenerbahçe maçında Borini'yi bu kadar istekli ve coşkulu görmedim"

Ben Karagümrük takımını ve özellikle F.Bahçe maçında 0 pozisyonla oynayan Borini'yi bu kadar istekli ve coşkulu görmedim. İtalyan Borini 2 gole imza atarken şaşırtan bir mücadele ortaya koydu.

"Muslera'nın geçmişten ders almadı"

G.Saray eğer 3-1 yenik duruma düşüp sonradan galibiyet yolunu açacak penaltıyı Icardi ile kaçırdıysa bu tamamen bireysel beceriksizlik ve fantezidir. Yenilen iki golde Nelsson'un ciddi hatası vardı. Muslera'nın geçmişten ders almayarak, fantezi yaparak rakibe kaptırdığı top gol oldu. Okan hocanın G.Saray'da büyük işler yapan Muslera'yı uyarması gerekir. Uruguaylı kaleci artık kafasına göre takılmayı bırakmalıdır.

"Topun başına Icardi'nin geçmesi fanteziydi"

Ayrıca sahanın en iyisi Oliveira penaltıyı gole çevirmişti, ikinci penaltıda topun başına Icardi'nin geçmesi fanteziydi ve Okan Buruk müdahale etmeliydi. Sırf tribünler sevdiği şarkıyı söylesin diye Arjantinli yıldıza attırılmamalıydı.

"Volkan Bayarslan gibi hakemler çok tehlikelidir"

Karagümrüklü oyuncular zamanı kullanmak için hep ağır hareket etti. İki penaltı vermesine rağmen Volkan Bayarslan gibi hakemler çok tehlikelidir. Neden mi oyunu sürekli soğuttu, VAR'la konuşmalarını uzun tuttu. Vakit geçiren rakibe izin verdi, G.Saray lehine çaldığı faullerde rakip oyuncularla resmen istişare yaptı. İkinci yarıyı 7 dakika uzatması komikti. Sonuçta G.Saray evinde 3-1 geriye düştüğü maçı çevirecek pozisyonları buldu ama fantezi ve bireysel hata bunu engelledi. Okan hocanın sahanın en iyisi Oliveira'yı çıkarıp tam baskı kuracağı sıralarda halı saha anlayışıyla oynayan Mata'yı alması yanlış bir hamleydi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2023, 16:37
YORUM EKLE