Levent Tüzemen: "Fenerbahçelilere şaşırıyorum, beğenmiyorlarsa Galatasaray'a versinler"

Galatasaray'da yeni transferlerin hala istenilen performansı sergileyememesi eleştirilere neden oluyor.

Levent Tüzemen: "Fenerbahçelilere şaşırıyorum, beğenmiyorlarsa Galatasaray'a versinler"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"ZAHA TRANSFERİ TUTMADI"

"Kopenhag maçının ilk 45 dakikası bittiğinde Wilfried Zaha'yı dışarı çıkarırdım. Zaha transferi tutmadı, tutmayacağı da çok net. Zaha'nın paşa gönlü isteyecek de oynayacak. Takım oyunundan uzak oynayacak, top ayağındayken oynayacak, yanlış pas attıklarında kızacak."

"ZAHA UĞRUNA KEREM'İ SOL KANATTAN ALDIN"

"Kerem Aktürkoğlu, iki tane pozisyon kaçırdı ama her yerde var. Adamı oyundan attırdı, gelip savunmadan top çıkardı, koşuyor, mücadele ediyor. Zaha uğruna Kerem'i sol kanattan aldın." 

"YENİ TRANSFERLERİN ÇOĞU AİLE ORTAMINI BOZDU"

"Geçen sene Okan hocayı büyüten en büyük etken, adalet duygusu ve Galatasaray'da yaşanan aile ortamıydı. Yeni transferlerin çoğu aile ortamını bozdu."

"VER TADIC'İ, AL ZAHA'YI"

"Fenerbahçeliler'in çoğu Tadic'i eleştiryor, buna şaşırıyorum. Galatasaray'ın soluna ver Tadic'i, al Zaha'yı. En azında Icardi'ye ne ortalar gelir. Takımın liderliğini de yapıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 17:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 5 ay Önce

Takımın bütün ayarları Zaha bozuyor.Başına buyruk oynuyor...Topu alıyor üç dört kişinin arasına dalıyor...çoğunda da kaptırıyor...Zaha'yı göndermek lazım...İcardi'nin bu kadar etkisiz olması Zaha yüzünden....