Levent Tüzemen: "Galatasaray'a gelmesine yardımcı olurlar, Arda Güler'in..."

Galatasaray'da başta Mauro Icardi olmak üzere transfer görüşmeleri devam ediyor.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'a gelmesine yardımcı olurlar, Arda Güler'in..."

Galatasaraylı gazeteci Levent Tüzemen, sarı kırmızılıların gündemini değerlendirdi.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"WANDA NARA, GALATASARAY'DA OLMASINI İSTİYOR"

Icardi transferinde bütün yollar Galatasaray'a çıkıyor. Arjantinli yıldız, oynadığı hiçbir kulüpte, hatta kendi ülkesinde bile görmediği büyük bir sevgiyi Galatasaray'da yaşadı. Wanda Nara da ailesinin mutluluğu adına Icardi'nin Galatasaray'da ve İstanbul'da olmasını istiyor. Bunun perde gerisindeki başka bir ayrıntısı da şöyle; Icardi, fazla baskıdan hoşlanmayan bir oyuncu. Rahatı çok seviyor. Galatasaray'da da bu ortamı fazlasıyla buldu.

"ICARDI'NİN GALATASARAY'A GELMESİNE YARDIMCI OLUR"

Nabza göre şerbet vermesini bilen Okan Hoca sayesinde Galatasaray'da ve özel yaşamında sorunları çözdü. Kendini futbola adadı ve şampiyonluğu getiren gollere imza attı. Bir başka ayrıntı da PSG'nin sahibi ve Türkiye'deki yayıncı kuruluşun da sahibi olan Nasser Al-Khelaifi, Icardi'nin Galatasaray'a gelmesine yardımcı olur. Çünkü geçen sezon abonelik konusunda beIN SPORTS çok ciddi bir yükseliş yaşadı. Bunda da Icardi'nin fazlasıyla katkısı oldu.

"ARDA GÜLER'IN KALMASI, ICARDI'NİN GİTMESİ İÇİN ALGI YAPIYORLAR"

Oyuncunun, Galatasaray'a gelmemesi için ciddi bir algı operasyonu sürdürülüyor. Özellikle Suudi Arabistan transferi gündeme getiriliyor. Ben bu zamana kadar Suudi kulüplerinden birinin bile Icardi'ye teklifte bulunduğunu duymadım. Arda Güler'in F.Bahçe'de bir yıl daha kalması için medyanın belirli bir kısmı baskı ortamı yaratırken Icardi'nin gitmesi için Suudi Arabistan algısını yapıyorlar. Icardi ve Arda üzerinden resmen farklı kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyor. Çünkü Icardi'nin G.Saray'da yaptıkları gelecek sezon da İstanbul'da olursa yapacaklarının garantisidir.

"GÜÇLÜ BİR TÜRK KALECİYE İHTİYAÇ VAR"

Galatasaray, bu sezon sadece ligde değil Avrupa ve kupada da boy gösterecek. Maç sayısı fazla olacak. Okan'ın ayrılışından sonra Muslera'yı hem yedekleyecek, bazen de yabancı sınırından dolayı kaleyi koruyacak güçlü bir Türk kaleciye ihtiyaç var.

"İSTİKRARLI İKİ OYUNCU ALINMALI"

Oliveira ile Mertens, inişli-çıkışlı bir grafik çizdiler. Avrupa'yı da düşünürsek yönetim, bu iki oyuncunun yerine mutlaka Torreira gibi istikrarlı iki oyuncu almalı.

"RAKAMLAR MUTLU ETMEZSE GALATASARAY İKİSİNİ SATMAZ"

Galatasaray her şampiyon olduğunda üç santrforu vardı. Icardi'nin yanı sıra bir yerli, bir yabancı golcü düşünülmeli. Kaan Ayhan sezon başı idmanlara katılacaktır ve savunmaya katkısı olacaktır. Sacha Boey ile Nelsson'a talipler olduğu söyleniyor. Ama rakamlar Galatasaray'ı mutlu etmezse yönetim de bu ikiliyi satmaz. Eğer oyunculardan Galatasaray, 30-35 milyon Euro'luk bir rakam elde ederse Nelsson ve Boey de elden çıkarılabilir. O zaman Galatasaray yönetimi, B planını cebinde tutup iyi bir stoperi listesine dahil etmelidir

"ONYEKURU VE RODRIGUS TİPİ OYUNCULAR BULUNMALI".

Sacha Boey giderse yerine Dubois oynar, zaman zaman da Kaan Ayhan yardımcı olur. Adekugbe ile devam edilmeyecek. Sol beke mutlaka hücum ve savunma yönünü yapabilecek atletik bir oyuncu düşünülmelidir. Eğer Rashica pahalı gelirse Galatasaray, daha önce formasını giyen Onyekuru ve Rodrigues tipi oyuncular bulmalı.

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2023, 12:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Musa Akdağ
Musa Akdağ - 11 ay Önce

Allah aşkına Dubo olurmu çok yavaş hızlı hareket eden sol ve sağ bekler gelmelidir