Levent Tüzemen: "Galatasaray ayağa kalktı, suratından düşen bin parça, Okan Buruk ve yönetim çok rahatsız"

Galatasaray, Dünya Kupası'na 5 oyuncu göndererek Türkiye'den en fazla oyuncu gönderen kulüp oldu.

Levent Tüzemen: "Galatasaray ayağa kalktı, suratından düşen bin parça, Okan Buruk ve yönetim çok rahatsız"

Galatasaraylı yorumcu Levent Tüzemen, Futbol Plus Youtube kanalında Uruguay Milli Takımı'nda forma şansı verilmeyen Fernando Muslera ve Lucas Torreira ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

-OKAN BURUK VE YÖNETİM ÇOK RAHATSIZ-

"Galatasaray ayağa kalktı. Okan Buruk ve yönetim çok rahatsız. İki tane önemli oyuncu gönderdiler. Biri Muslera, biri Lucas Torreira... Galatasaray teknik heyeti, 'Biz oyuncuların oynamamasından rahatsızız' diyor. Rochet kim ya? Sivasspor'a gelmiş ve ikinci kaleci olmuş. Yabancı kaleci, ikinci kaleci olur mu? Rochet, Muslera gibi üst düzey bir kaleci değil. O yüzden çok öfkeli ve tepkililer. Muslera'ya büyük haksızlık yapılıyor.

-BİR AKIL TUTULMASI-

"Ben olsam Uruguay Federasyonu'na baskı yapardım. Muslera gibi tecrübeyi Dünya Kupası'nda nasıl yedek oturtursun? 3 Dünya Kupası oynamış, bir kez Dünya dördüncüsü olmuş, bir kez Copa Amerika kazanmış, Galatasaray'da sayısız kupalar kazanmış, her kalecinin hayranlık beslediği ve kaptan olarak çıkması gereken Muslera, sırf Godin kaptan çıksın diye yedek kalıyor. Bu işler böyle olur mu? Godin, zaten kendi ülkesine dönmüş, eski Godin değil ve son maçta da oyundan çıkarmak zorunda kaldı. Muslera gibi devasa bir tecrübeyi ve arkadaşlarını yönlendirebilecek bir oyuncuyu yedek oturtmak Uruguay Teknik Dierktörü Alonso'nun tam bir akıl tutulması. Uruguay Teknik Direktörü Alonso'nun tecrübesi de Muslera kadar değil"

-MUSLERA'NIN SURATINDAN DÜŞEN BİN PARÇA-

"Alonso kafasında bir kadro oluşturmuş ve Godin gibi oyuncuları da arkasına almış. Uruguay'ın Muslera'ya ihtiyacı var. Hatta Torreira'da ilk 11'de oynar ve etkisi çok fazla oynar. Galatasaray, 'Biz oyuncularımızı niye gönderdik?' diyor. Muslera'nın suratından düşen bin parça." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2022, 15:12
YORUM EKLE