Levent Tüzemen: "Galatasaray'da fazladan yemek yemiş, eğlenmişler, idmanlar kaçırılmış, Florya'da ipin ucu kaçmış"

Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında oynadığı kötü futbolun tartışmaları sürüyor.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'da fazladan yemek yemiş, eğlenmişler, idmanlar kaçırılmış, Florya'da ipin ucu kaçmış"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'A HİÇ YAKIŞMADI"

"Yapılan koreografi Galatasaray'a hiç yakışmadı. 19 Mayıs Milli Bayram günü derbi oynanıyor ve siz rakibinize gönderme yapıyorsunuz. Bu onları daha da çok hırslandırır. Eğer bu işle ilgili fikir üretemiyorsanız kendinize mentör bulun. Hep koreografi, hep mağlubiyet." 

"GALATASARAY YÖNETMİNİN YERİNDE OLSAM PARALARINI VERİP İPTAL EDERİM"

"Taraftarlar, Maşallah gazozuna ilaç atmış gibiydiler. Hepsinin gözü farklı yerlere bakıyordu. Artık maçtan önce ne yediler içtilerse. Mert Hakan Yandaş'ın tahriklerine kapıldılar. Galatasaray yönetiminin yerinde olsam onların paralarını verip kombinelerini iptal ederim. UltrAslan da bunu organize edemiyor. Kardeşim 2 tane adam oraya koysana Kendi taraftarınızı kontrol etmeniz gerekiyor."

"EN BÜYÜK SORUMLUSU OKAN BURUK"

"İsmail Kartal, her pozisyonda soluğu 4. hakemin yanında aldı. Okan Buruk hep pasif kaldı. Mağlubiyetin en büyük sorumlusu Okan hocadır. Tribünler zıvanadan çıkmış, niye gelmiyorsun hocam? Gel, kendi taraftarını uyar, maçın önüne geç. Takımın gitmiyor, basmıyor, yerinden kalksana."

"ZIYECH, 50 KERE DENESE YİNE GEÇEMEZDİ"

"Kerem Demirbay ve Hakim Ziyech iyi değildi. Okan Buruk'un Kasımpaşa ve Alanyaspor maçındaki gibi hamlelerini yapması gerekiyordu. Kerem Demirbay orta sahada yok oldu, hiçbir presi, top kapması yok. Hakim Ziyech, Ferdi Kadıoğlu'nu geçemedi. 50 kere denese yine geçemezdi."

"İDMANLAR KAÇIRILMIŞ, FLORYA'DA İPİN UCU KAÇMIŞ"

"Özellikle derbi haftasına girildiğinde futbolcular fazladan yemek yemiş, eğlenmişler, sohbetler falan derken idmanlar kaçırılmış. Florya'da ipin ucu kaçmış. Rakibini küçümsersen ortaya bu tablo çıkar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2024, 09:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 3 hafta Önce

LEVENT BEY. OKAN HOCA SİVAS VE KARAGÜMRÜK MAÇINDAN SONRA TAKIMLA FLORYAYA KAPANACAKTI...AMA NE YAPTI....SON İKİ HAFTANIN PAZARTESİ VE SALI GÜNLERİ TAKIMI İZNE GÖNDERDİ... ARTIK ŞAMPİYON OLDUK HAVASINA KAPILDI....TAKIM YATIŞA GEÇTİ VE FENER MAÇINDA SAHADA GEZDİ VE ON KİŞİ KALAN BİR TAKIMI YENEMEDİK ...BAŞ SORUMLU OKAN HOCADIR... KARAGÜMRÜK MAÇINDAKİ İHTARI DA ANLAYAMADI...KARAGÜMRÜK MAÇINDA MUCİZE BİR GALİBİYET ALINDI...OKAN BUNU GÖREMEDİ..BİZİ HİÇ OLMADIK MAÇTA REZİL RÜSVA ETTİLER....NEREDEYSE İKİNCİ BİR 6-0 TRAVMASI YAŞATTILAR...HER ŞEYİ BERBAT ETTİLER...İNŞALLAH AYNI HATAYI KONYA MAÇINDA YAPMAZLAR DA FENERE ALIŞKIN OLDUĞU SON HAFTA TRAVMALARINDAN BİRİNİ DAHA YAŞATIRIZ...ANCAK BÖYLE YÜREĞİMİZİN BAŞI SOĞUR...

İsmail KARAMAN
İsmail KARAMAN - 3 hafta Önce

Levent bey; Terim döner dönmez Okan BURUK aleyhine yorumlar yapmaya başladınız. Hayırdır ortamı hazırlamaya mı çalışıyorsunuz.

Misafir
Misafir - 3 hafta Önce

Bu adamın ipiyle kuyuya inilmez bi hatada hemen yerden yere vuruyor

Hasan
Hasan - 3 hafta Önce

Ya bu Levent gibi bos faydasiz konusan adam yoktur . Mahalle agziyla yorum yapiyor . Yorumcu diye tv ye cikariyolar ...