Levent Tüzemen: "Galatasaray'da yan gelip yatardı ama yapmadı, yeni yılda Galatasaray'ın..."

Galatasaray'da yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre ağrılarla oynayan Mauro Icardi, eski formuna dönmeye çalışıyor.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'da yan gelip yatardı ama yapmadı, yeni yılda Galatasaray'ın..."

Sabah Gazetesi spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'da performansı düşen Mauro Icardi ile ilgili yorumlarda bulundu. 

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"100. YIL ŞAMPİYONLUĞUNDA ÇOK BÜYÜK KATKI SAĞLADI" 

"Mauro Icardi, Cumhuriyet'in 100. yılında Galatasaray'ın şampiyon olmasında çok büyük katkı sağladı. Icardi, kiralık olarak gelmesine rağmen sadece attığı gollerle değil mütevazı kimliği ile de gönüllerde taht kurdu ve Galatasaray taraftarlarının sevgilisi oldu." 

"ICARDI'YE SAYGI DUYDULAR"

"Şöhretli futbolcular genelde egolu olur. Icardi, mütevazı kimliğiyle takım içinde arkadaşlarının da saygı duyduğu bir oyuncu haline geldi."

"SAKATLANMASAYDI DAH FAZLA GOL ATARDI"

"Eğer Beşiktaş ile oynanan maçta Ghezzal'ın darbesiyle sakatlanmamış olsaydı ligde ve Avrupa'da daha fazla gol atardı. İğne olarak oynaması Galatasaray'a karşı gösterdiği aidiyet bağının belgesidir. Oysa sakatlığını öne sürüp yan gelip yatardı ama yapmadı. 2024'te de G.Saray'ın en büyük silahı yine Icardi olacaktır."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2024, 11:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Necati zengin
Necati zengin - 4 ay Önce

Sayın levent tüzemen sayın dursun başkanm icardi karakterli ve taraftarın aşkı sevgilisi oldu buna lafımız yok ama ara transfer döneminde iyi bir golcü şart alınmalı 10 numara solbek birde Yusuf sarı alınmalı bunlar olursa kesin şampiyon olur galatasaray