Levent Tüzemen: "Galatasaray'dan kaçtı, gitti; bunu hak etmedi"

Galatasaray’da yeni sezonun kadro planlaması merak ediliyor.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'dan kaçtı, gitti; bunu hak etmedi"

Sarı-kırmızılılarda birçok oyuncunun sözleşmesi sona ererken kiralık giden oyunculardan ise kadroya katılacaklar olacak.

EMRE AKBABA VE YUNUS AKGÜN GÜNDEMİ

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray’a geri dönecek olan Emre Akbaba ve Yunus Akgün ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen’in açıklamaları şu şekilde:

-EMRE AKBABA, BUNU HAK ETMEDİ-

“Emre Akbaba’nın Galatasaray’a dönmek istemediğini duydum. Doğru olabilir, orada mutluysa oynamak ister. 30 yaşında, Galatasaray taraftarı tepki gösterdiği için kaçtı, gitti. Ben o yüzden Fatih Terim’i eleştirdim. Senin olduğun yerde oyuncu kaçmayacak. ‘Galatasaray’ın çocuğu’ diye alındı, Galatasaray taraftarı bu kadar çabuk üstünü çizmemeliydi. Galatasaray için iki kez ayağı kırıldı. Emre Akbaba, bunu hak etmedi.”

-SEN NİYE ADANA DEMİRSPOR’A VERİYORSUN?-

“Yunus Akgün, Adana Demirspor’u bir sene önce Süper Lig’e çıkartmış. Sen niye yine Adana Demirspor’a veriyorsun? ‘Benim sana ihtiyacım var’ desene. Böyle bir oyuncu varken sen niye Barış Alper Yılmaz’ı alıyorsun? Bu nasıl bir zihniyet? Benim eleştirdiğim konu bu. Yunus Akgün oynasın. Bu adam fındık mı, leblebi mi pişsin, kavrulsun? Yanlış bir felsefe. Galatasaray’ın gençlik politikası palavra. Sen bu sene 36 yaşındaki Babel ile sağ kanatta oynadın. Bu Babel kim? Emekli Babel efendi.  Eski Babel değil, bu paralara transfer edilecek Babel değildi.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2022, 01:30
YORUM EKLE