Levent Tüzemen: "Galatasaray, devre arasında 3 tane transfer yapacak, bir tanesi..."

Galatasaray'da Ocak ayında kadronun daha da güçlendirilmesi için hamleler yapılacak.

Levent Tüzemen: "Galatasaray, devre arasında 3 tane transfer yapacak, bir tanesi..."

Galatasaray, devre arası transfer dönemi çalışmalarına şimdiden başladı.

Ligde ve Avrupa'da kıyasıya bir mücadele içinde olan sarı kırmızılılarda kadroda beklentileri karşılayamayan oyuncularla yolların ayrılması ve yeni transferlerin yapılması bekleniyor.

Galatasaraylı yorumcu Levent Tüzemen, A Spor yayınında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA 'ANGELINO BU DEĞİL' DİYORLAR"

"Galatasaray yönetimi, 'Bizim beklediğimiz Angelino bu değil. Leipzig performansını bize sergilemedi.' diyorlar. Orta bile yapmıyor. Gelirken Icardi'yi çok besleyeceğini söylüyorduk."

"DEVRE ARASINDA 3 TANE TRANSFER YAPILACAK"

"Galatasaray, devre arasında 3 tane transfer yapacak, bir tanesi santrfor olacak. Bazı oyuncularla yollar ayrılır. Olympiakos, Bakambu'yu istemiş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2023, 14:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Irfan Sönmez
Irfan Sönmez - 7 ay Önce

*İki yılda dört transfer döneminde adam gibi bir sol bdk alamayan Gslatasaray'ı VAN ANHOLT, EMRE TASDEMİR, ADAKUGBE, KAZIMCAN ve en sonunda

Serdar
Serdar - 7 ay Önce

ZAHA,ANGELINO,BAKAMBU bu takımın oyuncuları degil sol kanat calısmıyor. Halil Devrisoglu'na da şans verilmeyerek büyük haksızlık yapılıyor.

Mustafa Altunbaş
Mustafa Altunbaş - 7 ay Önce

Hocamız iyi sıkıntı yok sadece biraz hatalar var 1 transferler zamanında olmadı geç geldi.2 takıma gelenler şu anda takımda yok hoca bunlara hazırlamak zorunda.3 ara transferde en az 3 banko lazım...dembele hakim bakammu angalino bunlara yol verip hazır oyuncu alınmalı artı bazı maçlarda kerem icardi Muslera dinlendirilmeli..ve oyuncularımıza sahip cikalim

Abdullah Akbaş
Abdullah Akbaş - 7 ay Önce

Levent abi bu adam takım mim başında durdukça felaket başımıza hep gelecek lütfen dursun başka na durumu iletin sıze yalvarırım 50 yıl dır gs liym kahroluyoruz

İsmail Demir
İsmail Demir @Abdullah Akbaş - 7 ay Önce

Kahroluyorsan kesin Fenerlisin