Levent Tüzemen: "Galatasaray, hemen maaşını artırmalı ve sözleşmesini uzatmalı"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off Turu'na yükseldi.

Levent Tüzemen: "Galatasaray, hemen maaşını artırmalı ve sözleşmesini uzatmalı"

Sabah Gazetesi Levent Tüzemen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"TORREIRA'NIN SÖZLEŞMESİ UZATILMALI"

Galatasaray turu rahat geçti ama sevinemedi. Çünkü Devler Ligi play-off maçlarında Molde'ye karşı Torreira'yı oynatamayacak. Maçın yıldızı Torreira'ydı. Takıma dönüşü tüm arkadaşlarına enerji verdi. Tribünlere coşku kattı. İkili mücadelelerde yüreğini sahaya koydu. Defansın önünde tek başına kurduğu dalgakıranla, ilk kez yan yana oynayan Kaan Ayhan-Emin Bayram ikilisini de rahatlattı. Pozisyon gereği kontrolsüz bir hareketten rakibinin topuğuna bastığı için kırmızı kart gördü. Ama bu iyi oyunun asla gölgelemez. Yönetim Torreira'nın maaşını artırmalı ve sözleşmesini de uzatmalı.

"ICARDI, CİDDİ FARKLILIK YARATIYOR"

Icardi'yle oynamak G.Saray'a hücum yollarında ciddi farklılık yaratıyor. Attığı gol beceri ve ustalık kokuyordu. Olmayan pozisyonu resmen gol yaptı. İcardi çalışkanlığını ortaya koyarken orta alana gelip top tuttu, pas dağıttı, yeri geldi rakip savunmaya baskı yaptı. Tete ve Zaha'yla birlikte oynadığında Icardi daha üretken olacaktır.

"KEREM, TOPLA AŞK YAŞAMAYA KALKIŞINCA..."

Kayseri maçında çok top kaybı yapan Kerem Aktürkoğlu Olimpija karşı yine topla aşk yaşamaya kalkışınca ciddi pas hatalarıyla oynadı. Kerem basit oyuna geri dönmeli ve Icardi'yle uyumu yakalamak için daha fazla özen göstermeli.

"EMİN BAYRAM, ÇOK HATAYA NEDEN OLDU"

Emin Bayram çok şey yapayım derken çok hataya neden oldu. Kaan Ayhan ağır ve kilolu ama pozisyon bilgisi güçlü ayaklarını da iyi kullanıyor. Gerektiğinde Okan hoca yerli oyuncu olarak savunmada kullanabilir.

"OKAN HOCA, BERKAN'DA NEDEN ISRARCI?"

Berkan neden eleştirildiğini öğrenmek istiyorsa Olimpija maçını bir daha izlesin! Nasıl hatalar yaptığını gözlemlesin, yeteneklerinin kısıtlı olduğunu öğrensin. Berkan'ın esnek olmayan kütük gibi bir sol ayağı var. Okan hoca da neden bu kadar ısrarcı oluyor Berkan'da anlamıyorum.

Kaynak: Levent Tüzemen / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2023, 21:48
YORUM EKLE