Levent Tüzemen: "Galatasaray maçını izlerken babası kalp krizi geçiriyor ve vefat ediyor"

Galatasaray'ın Anadolu Efes ile oynadığı maçı Anadolu Efes formasıyla salonda izleyen Mete Kalkavan için Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, açıklamalarında yer vermişti.

Levent Tüzemen: "Galatasaray maçını izlerken babası kalp krizi geçiriyor ve vefat ediyor"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Mete Kalkavan ve Galatasaray arasında yaşanan çok önemli detayları aktardı.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

-GÜVENDİĞİ BİR ŞEY VAR DEMEKTİR-

"Bir hakem bunu göstere göstere yapıyorsa güvendiği bir şey var demektir. Mete Kalkavan, bu hassasiyeti bilmeyecek zekada bir insan mı? Galatasaray maçına Anadolu Efes formasıyla giderek tavrını ortaya koyuyor ve 'Anadolu Efes'in kazanmasını istiyorum' diyorsun. Bu anlamdaki bir hakemin Galatasaray'ın maçlarına çıkarken 'Rakibin kazanmasını istiyorum' düşüncesinde olmadığına kim inanır?"

-BABASI KALP KRİZİ GEÇİRİYOR VE VEFAT EDİYOR-

"Mersin maçında rahmetli babası maçı izliyor. İzlerken Mete Kalkavan kötü bir maç yönetiyor. Selçuk İnan oyundan atılıyor. Tribünler çok ağır küfür ediyor. Bunun üzerine babası üzülüyor ve kalp krizi geçiriyor. Hastaneye kaldırılıyor, aylarca yatıyor ve sonrasında vefat ediyor. Bu ailede bu tezahüratların bir travma yaratmadığını iddia edebilir miyiz? Bence Galatasaray maçlarını bu hakem yönetemez. Çünkü bu travmadan kurtulma şansı olması lazım."

-BU TAHRİK ETMEKTİR-

"Sivas'ta büyük hata yaptı ve Galatasaray'ın rahmetli başkanı Mustafa Cengiz, 'Sana görev veriliyorsa sen kabul etme' dedi. Bilinç altında olabilir, insanız, kendini bundan soyutlayamaz. Sonra sen Galatasaray basket maçına formayla gidiyorsun. Bunun adeletli olma şansını bekleyemezsin. Hata yaparsa taraftar öfkelenir. Bu tahrik etmektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2022, 19:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kürşad Şekillioğlu
Kürşad Şekillioğlu - 5 ay Önce

Yahu bu kişi (L.Tüzemen)insanlara yalan yanlış bilgiler veriyor. Geçen gün A Spor kanalında.1968 yılında oynanan F.Bahçe M.City maçında 2 golü de Ogün Altıparmak'ın attiğını iddi etti. Ben omaçı canlı olarak stadda izledim. İlk golü Abdullah Çevrim, ikinci golü Ogün atmıştı. Bu her konuda iddiacı kişiyi nasıl ekrana çıkarıyorlar? Aklım almıyor
Her cümlenin başinda 'haksızmıyim, afedersin' gibi luzumsuz vurgular yapan F.Bahçe ve hakem düşmanı kişiyi görünce hemen kanal değistiriyorum. Sabredene aşk olsun.