Levent Tüzemen: "Okan Buruk'un istediği transferler var, listeler yapıldı ve birebir görüşülüyor"

Galatasaray'da Ocak ayı transfer dönemi öncesi çalışmalar devam ediyor.

Levent Tüzemen: "Okan Buruk'un istediği transferler var, listeler yapıldı ve birebir görüşülüyor"

Galatasaray yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray'ın transfer gündemine dair önemli bilgiler aktardı.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

-GALATASARAY, BONSERVİSİNE SAHİP OLACKA BİR SANTRFOR İSTİYOR-

"Galatasaray, Icardi'nin dışında kalıcı bir santrfor istiyor. Seferovic, büyük ihtimalle kalmayacak. Gomis de kalmayacak. Icardi'nin tekrardan kiralanmasının söz konuusu olup olmadığını zaman gösterecek. Galatasaray, bonservisine sahip olacak bir snatrafor istiyor. Ben bunu biliyorum."

-OKAN HOCANIN İSTEDİĞİ TRANSFERLER VAR-

"Okan hocanın istediği belli transferler var. Sağ beke transfer istedi. Çünkü Sacha Boey ve Leo Dubois ile bir yere gitme şansları yok. Sacha Boey'in istediği paralar çok yüksek. Galatasaray'ın belki satma durumu olabilir. Yani Okan hoca kafasında soru işlareti olan oyuncu istemiyor. O yüzden Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesinin uzatılması için yönetimden ricacı oldu. Nelsson'un maaşı artırıldı ve çıkıp 'Şu anda transferi düşünmüyorum' dedi."

-BİREBİR GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR-

"Okan hoca, büyük ihtimalle kanat transferi de isyiyor.Halil Akbunar konuşuluyor, ligi bilen bir oyuncu. Gol atan attıran çok çalışkan bir oyuncu. Galatasaray, Onur Bulut'u da almak isteyecektir. Başkan, Erden Timur ve Okan Buruk transfer edilecek oyuncularla birebir görüşmelere devam ediyor. Okan Buruk'un belli transferleri var, listeler yapıldı ve şu anda görüşmeler devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2022, 13:01
YORUM EKLE