Luigi Garzya: "Galatasaray'a gitmesini beklemiyordum, en önemli futbolculardan biri"

Lecce'de teknik direktör Marco Baroni'nin yardımcılığını yapan İtalyan eski futbolcu Luigi Garzya, Galatasaray'ın transfer ettiği Nicolo Zaniolo ile ilgili konuştu.

Luigi Garzya: "Galatasaray'a gitmesini beklemiyordum, en önemli futbolculardan biri"

Lecce'de teknik direktör Marco Baroni'nin yardımcılığını yapan İtalyan eski futbolcu Luigi Garzya, Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo transferini değerlendirdi.

"BUNU BEKLEMİYORDUM"

Garzya, 'Zaniolo'nun Türkiye'ye gitmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna "Bunu beklemiyordum. Önemli olan eski Zaniolo'ya dönebilmesi için doğru takımı bulmasıydı." dedi.

"İYİYE İŞARET OLDUĞUNU UMALIM"

Genç yıldızın ortam değişikliğine ihtiyacı olduğunu söyleyen antrenör, "Zaniolo'nın ortam değişikliğine ihtiyacı vardı. Bunun onun için iyiye işaret olduğunu umalım. O İtalya'nın en önemli futbolcularından biri." ifadelerini kullandı.

4,5 yıllık sözleşme imzalanan 23 yaşındaki futbolcuya sezon sonuna kadar 900 bin Euro senelik ücret ödenecekken, diğer yıllar ise 2.75 milyon Euro maaş ödenecek.

HIZLI BAŞLADI

İtalyan yıldız Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında 80. dakikada oyuna girdi ve 90+4. dakikada ise şık bir gole imza attı.

İstanbulspor maçında da ikinci devre oyuna dahil olan Zaniolo, 1 gol ve 1 asistlik performans gösterdi.

Kaynak: Sporx

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2023, 01:16
YORUM EKLE