Manuel Neuer: "Galatasaray'da çok cesur bir oyuncu, hiçbir korkusu yok, kontrol etmeliyiz"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih deplasmanına konuk olacak. Alman devinin kalecisi Manuel Neuer'den Mauro Icardi'ye övgüler geldi.

Manuel Neuer: "Galatasaray'da çok cesur bir oyuncu, hiçbir korkusu yok, kontrol etmeliyiz"

Bayern Münih'in tecrübeli kalecisi Manuel Neuer, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Neuer'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'A KARŞI OYNAYACAĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

"Geri döndüğüm ve tekrar oynadığım için mutluyum. Her şeyin bu kadar iyi gitmesine sevindim. Tabii ki vücut maçlardan sonra biraz tepki veriyor, bu normal. Maçlardan önce her zaman çok iyi hissettim. Yarın Şampiyonlar Ligi'nde evimizde, taraftarlarımızın önünde Galatasaray'a karşı böyle harika bir maçta oynayacağım için çok mutluyum."

Manuel Neuer, Mauro Icardi ile ilgili soruya da cevap verdi:

"ICARDI'NİN HİÇBİR KORKUSU YOK"

"Mauro Icardi'nin farklı bir kalitesi var. Çok duygusal bir oyuncu. Attığı penaltıyı gördük. Hiçbir korkusu yok. Cesur bir oyuncu. İki ayağıyla da goller atabiliyor. Kale önünde çok güçlü. Defansımız bunu biliyor. Icardi'ye dikkat etmeliyiz ve kontrol etmeliyiz. Beni ne beklediğini biliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2023, 16:11
YORUM EKLE