Marcao: "Galatasaray'a gitmem için kolaylık sağlayın"

Sevilla forması giyen Brezilyalı stoper Marcao, olası ayrılık durumunda Galatasaray'a transfer olmak için İspanyol ekibinden kolaylık istedi.

Marcao: "Galatasaray'a gitmem için kolaylık sağlayın"

Sevilla'nın 2022 yazında Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Brezilyalı savunmacı Marcao'nun geleceği konusundaki belirsizlik devam ediyor.

GELECEĞİ SERGIO RAMOS'A BAĞLI

İspanyol basınında yer alan habere göre, Sevilla'da beklentilerin altında kalan Marcao'nun geleceği, takımın deneyimli ismi Sergio Ramos'a bağlı olacak.

RAMOS KALIRSA MARCAO KİRALANACAK

Ramos, Sevilla'da kalırsa Marcao takımdan kiralık olarak ayrılacak. Sergio Ramos'un Sevilla'da devam etmemesi durumunda ise Marcao takımda kalacak.

GALATASARAY, TAKİP EDİYOR

Marcao'nun olası ayrılık ihtimalinde birçok takımın Brezilyalı oyuncu ile ilgilendiği ve bu takımlardan birinin Galatasaray olduğu belirtildi.

MARCAO: "GALATASARAY'A GİTMEM İÇİN KOLAYLIK SAĞLAYIN"

27 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusunun da olası ayrılık senaryosunda eski takımı Galatasaray için Sevilla'dan kolaylık istediği öne sürüldü.

15 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLDU

Marcao, 2022 yazında Galatasaray'dan Sevilla'ya 15 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

Sevilla'da sakatlıklar nedeniyle sık sık sahalardan uzak kalan Brezilyalı savunma oyuncusu, şu ana kadar İspanyol ekibinin formasıyla 20 maça çıkabildi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2024, 20:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serhat
Serhat - 2 hafta Önce

Galatasaray bu seviyeden sonra bu çöpe mi düşecek yani. Hiç gelmesin brezilyalılar çok disiplinsiz ve istikrarsızlık. Kereme attığı yumruğu unutmadık. Başka oyuncu mu yok artık eski formundan da uzak ne gerek var ki

MERT KARADAĞ
MERT KARADAĞ - 1 hafta Önce

Marcao çok kolay çalım yiyen, futbol aklı ve kalitesi düşük bir oyuncu. Hem yavaş hem de skor katkısı yok. Küçük takım oyuncusu

Rafael
Rafael - 1 hafta Önce

Giderken GS yi tehdit etmişti GS ye dönemez Erden bey demişti bırakın bu asparagas haberleri