"Mauro Icardi çıldırmıştı, uyuyamıyordu"

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Arjantin'de katıldığı Yıldızlarla Dans programında itiraflarda bulunmaya devam ediyor. 

"Mauro Icardi çıldırmıştı, uyuyamıyordu"

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin bonservisiyle Galatasaray'a transfer olmasının ardından İstanbul'da yaşamaya başlayan Wanda Nara, bir süredir Yıldızlarla Dans programı için ülkesi Arjantin'de bulunuyor.

Programda yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Wanda Nara yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Wanda Nara, sarı kırmızılıların yıldızıyla olan ilişkisi hakkında şunları söyledi:

"HASTALANDIĞIMDAN BERİ GECELERİ UYANDIĞINI GÖRÜYORUM"

"Birlikte çok şey yaşadık. Bu kadar uzun zaman sonra gerçek aşkın ne olduğunu görüyorum. Hastalandığımdan beri geceleri uyandığını görüyorum. Şimdi ben İstanbul'da olmadığım için antrenmandan sonra çocuklarla ilgileniyor."

HASTALIK NEDENİYLE İSTANBUL'A GELİŞ UZAMIŞTI

Wanda Nara'ya Galatasaray ile transfer görüşmeleri devam ederken lösemi teşhisi konmuştu. Bu yüzden Icardi'nin gelişi bir süre uzamıştı.

Wanda Nara, Mauro Icardi'nin bu durumu öğrendiğinde ilk verdiği tepkiyi de anlattı:

"ICARDI ÇILDIRMIŞTI"

"Birlikte 10. yılımızı kutlamadan hemen önce bana hastalık teşhisi konuldu. Sabah 4'te kalktığımda Mauro'yu elinde telefonla tedavi ararken bulduğumu hatırlıyorum. Çıldırmıştı, uyuyamıyordu. Hayat sizi gerçek aşkı göreceğiniz durumlarla karşı karşıya getirir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2023, 02:29
YORUM EKLE