Mauro Icardi: "Çok iyi takımlarda oynadım ama dünyanın en iyilerinden biri..."

Galatasaray, Molde deplasmanında 3-2 galip gelerek Şampiyonlar Ligi grupları için büyük avantaj yakaladı.

Mauro Icardi: "Çok iyi takımlarda oynadım ama dünyanın en iyilerinden biri..."

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, Molde maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Icardi'nin açıklamaları şu şekilde:

"İYİ OYNAMADIK"

"Farklı şartlarda oynayınca, maçlar da farklı olabiliyor. Bugün iyi oynayamadığımızı söyleyebilirim ama bunlara da alışmamız lazım. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorsak İstanbul'da da kendimizi göstereceğiz." 

"TARAFTARLARIMIZ HEP YANIMIZDA"

"Galatasaraylı taraftarları çok seviyorum. Onlar da bana sevgiyle yaklaşıyor. Evimizde ve deplasmanda hep yanımızdalar. Ben de onların sevgisinin karşılığı olarak sürekli goller atmak istiyorum."

"YUNUS ÇOK GÜZEL BİR PAS ATTI"

"Golü bazen tek dokunuşla, bazen kontrolle de yapmak gerekebiliyor. Bu biraz içgüdü. Ceza sahası içine gelen topu nasıl gol atarım diye düşünmek gerekiyor. Yunus Akgün çok güzel bir pas attı, ben de bunu ancak tek vuruşla atabilirim dedim."

"KALECİ ÖNE ÇIKIYORDU, MIDTSJÖ'YE ATTIM"

"Güzel bir gol attım. Güzel de bir asist oldu. Baktım kaleci öne çıkıyor, Midstjö'ye attım ve golü attık. Buradaki tüm takımlar zor. Evimizde de bunun bilinciyle maça çıkacağız." 

"BURADA SIRADIŞI BİR ORTAM VAR"

"Çok iyi takımlarda, çok iyi taraftarların önünde oynadım. Arjantinliyim ben zaten. Orada o tutku yaşanır. Sıradışı bir ortam var burada. Dünyadaki en iyi taraftarlardan biri bizim taraftarımız." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2023, 15:05
YORUM EKLE