Mauro Icardi'den flaş sözler! Bir kez daha hayran bıraktı!

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin fedakarlığının boyutu ortaya çıktı.

Mauro Icardi'den flaş sözler! Bir kez daha hayran bıraktı!

Galatasaraylı gazeteci Osman Şenher, sarı kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Şenher'in açıklamaları şu şekilde:

"HAYRANLIĞIM HER GEÇEN GÜNA RTIYOR"

"Mauro Icardi’ye olan hayranlığım her geçen gün artıyor. Ben hayatımda bu kadar pozitif bir insan görmedim."

"OKAN HOCA 'DİNLEN' DİYOR, KABUL ETMİYOR"

"Takım Rize’ye gidecek, hocası ‘İstersen bu hafta seni dinlendireyim. Hem de kızının doğum günü var, onu kutlarsınız’ diyor. Icardi ise "İğneyle de olsa oynarım, takımımı yalnız bırakmam" yanıtını veriyor."

"ICARDI, 'HEPSİNDE OYNAYACAĞIM' DİYE CEVAP VERİYOR"

"Yine hocası ‘Ağrıların var biliyorum. Kasımpaşa maçında dinlen, Bayern Münih maçında oynarsın’ diyor. Icardi yine ‘Kasımpaşa, Bayern Münih ve Hatay maçında da oynayacağım’ diye yanıtlıyor."

"GS STORE'LARDA ICARDI İLE İLGİLİ HİÇBİR ŞEY SATILMIYOR"

"İnsanların ve bilhassa çocukların Icardi’ye sevgisi bu yüzden katlanarak artıyor. Benim anlamadığım tek şey senin futbolcun bu kadar çok seviliyor, Türkiye’nin her tarafında okullarda Icardi ile ilgili ‘Aşkın olayım’ şarkısı söyleniyor. Buna rağmen neden GS Store’larda çocuklarla ilgili Icardi tişörtleri, çorapları, kalemleri, çantaları aklınıza ne gelirse hiçbir şey satılmıyor? Bir sürü mesaj alıyorum. Bunların çoğu store sahipleri. ‘Bize 100. yıl forması gelmiyor. Icardi ile ilgili malzememiz yok. Talep çok ama mal yok” diyorlar."

"BONSERVİSİ VE MAAŞININ KARŞILANMASI LAZIM"

"Mauro Icardi için verilen bonservis ve kendisinin yıllık parasının tamamının store’lardan satılacak malzemelerle karşılanması lazım."

Kaynak: Osman Şenher / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2023, 23:25
YORUM EKLE