Mauro Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? Resmen açıkladı!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, G.Saray'a transfer hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.

Mauro Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? Resmen açıkladı!

Süper Lig'in 27. haftasında bugün Adana Demirspor'u evinde konuk edecek olan Galatasaray, Konyaspor mağlubiyeti sonrası sona eren galibiyet serisini yeniden yakalamak istiyor.

Süper Lig'in ilk yarısında iki takım arasındaki maç 0-0 sona ermiş ve kazanan çıkmamıştı. Galatasaray bu hafta rakibini yenmek ve Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını korumak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de son olarak Konyaspor'a konuk olan Galatasaray, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 2-1 mağlup ayrılmıştı. Bu skorla beraber 60 puanda kalan sarı kırmızılı ekip, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde 1. sırada yer alıyor.

Yeni sezon için de şimdiden transfer çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılı yönetim, takımın yıldız ismi Mauro Icardi'nin bonservisini almak için tüm şartları zorluyor.

G.SARAY BU SEZON FLAŞ TRANSFERLERE İMZA ATTI

Yeni sezon öncesi Mauro Icardi, Juan Mata, Dries Mertens, Sergio Oliviera ve Lucas Torrerira gibi yıldızları transfer eden Galatasaray, devre arasındaki Nicolo Zaniolo transferi ile büyük nokta koydu.

ICARDI'DEN TARAFTARI SEVİNDİREN AÇIKLAMALAR

Özellikle derbilerde attığı gollerle Galatasaray taraftarının kalbine giren Mauro İcardi'nin kiralık sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmuyor.

ERDEN TİMUR AÇIKLAMIŞTI

Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sezon sonunda İcardi'nin bonservisi için girişimde bulunacaklarını ifade etmişti.

Takım arkadaşları da Arjantinli golcünün durumunu merak ediyor. Florya'da takım içinde gerçekleşen sohbetlerde Tangocu'ya hep aynı soru soruluyor: "Galatasaray'da kalacak mısın?"

HERKES FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN GELİYOR

Icardi net bir dille, "Galatasaray'da kalmak istiyorum" cevabını veriyor. Duygusal bir oyuncu olan 30 yaşındaki yıldız, sarı-kırmızılı taraftardan çok etkilendiğini her sohbet ortamında dile getiriyor.

"BURADA ÇOK MUTLUYUM"

Icardi, PSG ile Galatasaray'ı şu sözlerle kıyaslıyor:

"Dünyanın en iyi oyuncularıyla aynı takımdaydım ama Fransa'da sokağa çıktığımda özel bir şey hissetmiyordum. Burada ise inanılmaz bir ilgi görüyorum. Herkes yanıma gelip fotoğraf çektirmek istiyor. O saf sevgiyi hissediyorum. Burada çok mutluyum."

Icardi, G.Saray formasıyla 3 büyük takıma da (FB, BJK, TS) gol atmayı başardı. Yıldız futbolcunun 14 maçta toplamda 9 gol ve 6 asisti var.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2023, 12:10
YORUM EKLE