Mauro Icardi isyan etti, Okan Buruk ile konuştu! "Bu kadar da olmaz"

Hakemlerden şikayetçi olan Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi sitem etti.  

Mauro Icardi isyan etti, Okan Buruk ile konuştu! "Bu kadar da olmaz"

Galatasaray'da Mauro Icardi, hakem kararlarına isyan etti. 

Arjantinli forvet, son olarak Samsunspor maçında kendisine yapılan müdahaleye penaltı verilmemesine sert tepki gösterdi.

"BU KADAR DA OLMAZ"

Saha içinde yaşadığı problemi teknik direktör Okan Buruk ile paylaşan Icardi, "Hemen hemen her maçta aynı şeyi yaşıyorum. Bunu anlamakta zorlanıyorum. Bana karşı sert oynamak serbest herhalde. Bu kadar da olmaz. Her karşılaşmada verilmeyen en az bir penaltı oluyor ama ne hakemler görüyor ne de VAR'da bu görünüyor. Bana karşı hakemler iyi niyetli değiller." ifadelerini kullandı.

YÖNETİMDEN DE TEPKİ GELDİ

Icardi'ye yapılan faullere yöneticiler de sert tepki gösterdi. 

"BİZİ ŞAŞIRTMADI"

Sarı kırmızılı idareciler, "Hatay deplasmanında son dakikada ayağına basıldı. Beşiktaş maçında Ghezzal'ın darbesi ile zaten sakatlandı ama yine verilmedi. Fenerbahçe derbisinde sağ kroşe yedi ama VAR çağrılmadı. Gaziantep da net faule penaltı verilmedi. Samsunspor deplasmanında ise çekilmesi bariz penaltı iken Fenerbahçe maçında olduğu gibi VAR'daki Mustafa İlker Coşkun bizi şaşırtmadı ve hakemi çağırmadı." diye konuştu.

Kaynak: Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2024, 10:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
GSli
GSli - 3 ay Önce

Rakip takım bu sezon her alanda gayri ahlaki oyunlar içinde hareket etmektedir.Yapilan oyunları başkalarına projeksiyon etme gibi algi yanilmasi tutumlar içine girmekte gayri ahlaki transfer oyunlarına VAR oyunlarıni da eklemekten kacinmamaktadirlar,onlar için bu tip hareketler meşru kabuldur.