Mauro Icardi: "Paris'te zor geçen bir yılın ardından beni aradı"

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Mauro Icardi, kulüp televizyonuna transfer süreci anlattı.

Mauro Icardi: "Paris'te zor geçen bir yılın ardından beni aradı"

Kulüp televizyonu, Mauro Icardi'nin İstanbul'a geliş süreciyle ilgili bir dosya hazırladı.

Mauro Icardi'nin Paris'ten İstanbul'a geliş sürecinin anlatıldığı dosyada Arjantinli, "Kader bizim Galatasaray'la buluşmamızı istiyormuş" dedi. 

MAURO ICARDI: "GALATASARAY FORMASI ALMIŞLARDI"

"Çocuklarım küçüklükten beri tam bir futbol hastası. Eşimle birlikte bir kere Türkiye'ye gelmişlerdi ve Galatasaray forması almışlardı" diyen golcü oyuncu şöyle konuştu, "Umarim bu sene şampiyonluk hedefimize ulaşır ve tekrar Avrupa'da oynamaya devam ederiz. Ki Galatasaraylı taraftarlar, tüm şehir ve tüm ülke için en iyisi bu olacaktır."

"GALATASARAY BENİ ARADI VE BU ŞANSI SUNDU"

"Paris'te zor geçen bir yılın ardından Galatasaray gibi bir takım tarafından istenmek... Türkiye'de ve Avrupa'da açık şekilde başarılı olan... Galatasaray, beni aradı tekrar başarılı olma ve oynama şansı sundular."

WANDA NARA: "BENİ GERÇEKTEN MUTLU EDİYOR"

Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara ise, "Mauro ve ailemiz için çok mutluyum. Bu bizim için yeni bir deneyim olacak. Bu beni gerçekten mutlu ediyor. İstanbul'u her zaman çok severdim. Birçok defa ziyaret ettim. Tatillerde annem ve çocuklarımla. Tabii şimdi ilk defa yaşamak için geliyorum, bu biraz daha farklı olacak. Ama şehir hakkında çok şey biliyorum daha önce birçok kez geldim" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2022, 12:57
YORUM EKLE