"Mauro Icardi'yi anestezi yapıp ameliyata alacaktık"

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, sakatlığı olan Arjantinli yıldız Mauro Icardi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Mauro Icardi'yi anestezi yapıp ameliyata alacaktık"

Beşiktaş derbisinde sakatlanarak Galatasaraylı taraftarların yüreğini ağzına getiren Mauro Icardi'nin Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynanan karşılaşmaya yetişip yetişmeyeceği büyük merak konusuydu.

YENER İNCE SÜRECİ ANLATTI

Fedakarlık yaparak 3 gün sonra Bayern Münih karşısında yine formayı sırtına geçiren ve attığı Panenka penaltısıyla stadyumu adeta yıkan Arjantinli golcünün, karşılaşmaya nasıl yetiştiğini kulüp doktoru Yener İnce anlattı.

"NEREDEYSE ANESTEZİ YAPIP AMELİYATA ALACAKTIK"

Sağ ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli golcünün ağrısının çok fazla olduğunu söyleyen İnce, "Bayern maçında iğneyle oynadı. Durumu çok ciddiydi. Neredeyse anestezi yapıp ameliyata alacaktık. Elimizden bu kadarı geldi. İğneyle çıkıp mücadele etti." ifadelerini kullandı. 

ICARD: "BU TAKIMLA GURUR DUYUYORUM"

Mauro Icardi sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafla taraftara seslendi.

Arjantinli yıldız, "Şampiyonlar Ligi'nde en iyilerin yarıştığı böylesine önemli bir Avrupa maçında alınan mağlubiyetten sonra sessiz kalmak ve işimize bakmak kolay olurdu. Ama bugün herkese burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. İnsanların sevgisine fazlasıyla minnettarım. Bu projeye inanıyorum ve bu kulübe büyük zaferler kazandıracağından eminim, çünkü projenin arkasında duran çalışanların her biri yürekten ve tutkuyla en iyisini veriyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2023, 23:05
YORUM EKLE