Mbappe'ye adım attırmamıştı, Florya'da tek başına çalışıyor

Galatasaray'ın 2019’da Standart Liege’den büyük bir yatırımla kadrosuna kattığı Christian Luyindama elde kaldı. Boss (Patron) lakaplı Kongolu, şimdi Florya’da tek başına çalışıyor.

Mbappe'ye adım attırmamıştı, Florya'da tek başına çalışıyor

Galatasaray’ın büyük bir yatırımla kadrosuna kattığı Christian Luyindama unutuldu, hayal kırıklığının adı oldu.

8 MİLYON EURO ÖDEME YAPILDI

Fatih Terim döneminde 2019 devre arasında Belçika ekibi Standart Liege'den 3 milyon Euro kiralama ve sezon sonu zorunlu 5 milyon Euro satın alma bedeliyle kadroya katılan Demokratik Kongolu stoper, milli maçta yaşadığı sakatlığın ardından bir daha eski günlerine dönemedi, kiralık gittiği hiçbir kulüpte tutunamadı.

FLORYA'DA TEK BAŞINA ÇALIŞIYOR

Şimdilerde Florya'da tek başına çalışıyor, 2024 Haziran ayında bitecek sözleşmesini doldurmaya çalışıyor.

MBAPPE’YE ADIM ATTIRMAMIŞTI

Cimbom’daki ilk senesinde şampiyonluk kupasını kaldıran Luyindama, 1 Ekim 2019'daki Şampiyonlar Ligi maçında PSG'nin yıldızı Mbappe'ye adım attırmamış, maç 1-0 kaybedilse de futbolcunun performansı uzun süre konuşulmuştu.

SAKATLIK KARİYERİNİ BİTİRDİ

Ancak 18 Kasım 2019'da Demokratik Kongo'nun Gambiya ile oynadığı maçta yaşadığı çapraz bağ sakatlığı Boss (Patron) lakaplı stoperin kariyerini bitirdi.

ÖNCE ARABİSTAN, SONRA ALANYASPOR'A GİTTİ

Suudi Arabistan ekibi Al-Taawoun'a kiralanan Luyindama, daha sonra Antalyaspor'un yolunu tuttu ama orada da sadece 5 maça çıkabildi. Alıcısı çıkmazsa 29 yaşındaki futbolcuya 1 milyon Euro'luk maaşı ödenmeye devam edecek.

Kaynak: Sözcü

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2023, 19:28
YORUM EKLE