Mehmet Demirkol: "Adam tam hayalet gibi, birden yok oluyor, Galatasaray'ın ilacı"

Galatasaray, Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup ederken takımın performansı yükselerek devam ediyor.

Mehmet Demirkol: "Adam tam hayalet gibi, birden yok oluyor, Galatasaray'ın ilacı"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol’un açıklamaları şu şekilde:

-KARARI KEREM VERECEK-

“Kerem Aktürkoğlu’nun ikinci golü çok özel. Hızı ve tekniği var, eksiği olan önceden karar verip, hızlı şekilde uygulamak. Ne yapacağına karar ver, uygula devam et. Kerem, kendisiyle kavga etmemeli. ‘Ben az kazanıyorum’ dememeli. O zaman git, çok kazan. Kararı sen vereceksin. Öyle bir oynayacaksın ki sana yine kontrat getirecekler. Bu iş böyledir. Başka yöntemi yok.”

-GOMIS, DERS VERİYOR-

"Gomis, ders veriyor, önde oyun kurucuya dönüştü. Seferovic’i beğenen bir adamım ve onun oynaması gerektiğini düşünüyorum ama Gomis öyle bir performans gösteriyor ki…"

-LUCAS TORREIRA, HAYALET GİBİ-

“Lucas Torreira’nın oyuna yaptığı katkı çok özel. ‘Bu adam ne işe yarıyor?’ diye yorumlar okuyorum. Adam, geçen sene yaşadığın bütün sorunların ilacı. Geçiş oyununa katkısı var. Sadece durarak 3 pas kanalını kapattığı rakibin 5 opsiyonunu ikiye indiriyor. Bir de adamın öyle bir huyu var, yok oluyor, hayalet gibi. Dikkat edin, yakınında adam olmuyor, sürekli boşa kaçıyor, çok hareketli. Bir anda kapanın dışına çıkıyor. Tam hayalet.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2022, 15:33
YORUM EKLE